lone kristine

www.lonekristine.blogg.no

Bloggen har flyttet! 24.08.2016

Etter at jeg begynte å jobbe igjen etter permisjonstiden har jeg innsett at blogging tar alt for mye tid. Samtidig har jeg ikke lyst til å gi meg helt og velger derfor å flytte til Instagram!

Kontoen heter "mammatilminsten" og vil vise deler av vår hverdag. Et bilde sier mer enn tusen ord, samtidig som jeg kan velge hva og og hvor mye jeg ønsker å skrive. Noen ganger vil det være hverdagsbilder, andre ganger vil det være barneklær, interiør eller rett og slett tips fra en småbarnsmamma til andre småbarnsfamilier.

Jeg håper du vil følge oss og se hvor veien går videre!

Bloggen vil fortsatt ligge her, plutselig en dag kommer lyst og overskudd tilbake igjen. :)

Husk å følge "mammatilminsten" på Instagram!

Endelig ettåring! 08.08.2016

Hipp hurra for verdens vakreste ettåring! I dag er det ett helt år siden Aron kom til verden og det er så rart å tenke på alt som har skjedd i løpet av hans første år. Det finnes virkelig ikke noe mer fantastisk enn å være mamma til en så fantastisk gutt. Selv om dette året på mange måter har flydd avgårde, så har det vært fylt med så utrolig mye mer enn jeg kunne se for meg. 

På denne tiden for ett år siden ventet vi veldig på å møte den nye verdensborgeren. Arret på magen vil alltid minne meg om denne dagen og jeg kommer aldri til å glemme følelsen av å se den lille gullgutten for første gang. Så mye glede og kjærlighet. Så mange tårer. Så mange tanker. Selv om det bare er ett år siden føles det allerede som om det ligger en liten evighet tilbake i tid. Det er så mye man glemmer, men det er heldigvis mye som blir husket også. Bilder og ord vil hjelpe oss å huske i lang tid framover, og det er jeg så glad for. 

Før lille ble født var jeg veldig usikker på det å skulle bli guttemamma, for hva betydde det, sånn egentlig? Jeg vet jo alt om dukker og kjoler, men hvordan i all verden skal jeg kunne vise interesse for biler og gravemaskiner? Heldigvis har det gått helt fint til nå og jeg stortrives som guttemamma, tenk så mye moro vi kommer til å ha! Nå kunne jeg ikke tenke meg noe annet enn å være mamma til denne lille karen og jeg er helt sikker på at det er mange mammaer og pappaer som kjenner seg igjen. Vi vokser sammen med barna våre, og det er det som er så fint. 

Bursdagsgutten sovnet før halv syv, helt utslitt etter sin første bursdag. Han har blitt feiret så fint i barnehagen og smilte som en sol da jeg hentet han tidligere i dag. Vi feiret med venner og familie to helger på rad, så i dag har vi bare slappet av hjemme med pannekaker til middag og masse kos. Tenk at vi har en ettåring i hus! 

Om meg

Søk i bloggen

KategorierArkiv
Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no