lone kristine

www.lonekristine.blogg.no

25% og fri frakt hos Reima 29.04.2016

Annonse

Vi har enda ikke gått til innkjøp av så alt for mye yttertøy til minsten, men nå er det ikke lenge til vi må tenke på barnehagetøy. Jeg har hørt mye fint om Reima og tenkte jeg skulle tipse dere lesere om et supert tilbud de har akkurat nå.

Til og med i morgen, 30.04.16, får du gratis frakt når du bestiller fra Reima.com. Dersom du er medlem i Reima Club får du i tillegg 25% rabatt på alt regntøy og regntilbehør (gjelder ordinære priser og kan ikke kombineres med andre rabatter). Det er jo en helt super rabatt som faktisk blir merkbar og prisene er veldig bra fra før, synes jeg. En del varer er allerede nedsatt, så det er absolutt muligheter for å gjøre et godt kjøp.



De har faktisk regntøy fra størrelse 74, så her er det mulig å finne klær som passer til aktive barn i alle aldre. I tillegg synes jeg de har innmari freshe farger og mønster på regntøyet! Det er så lett å gå for mørke farger, men barna blir strengt talt synligere jo mer farger de har på klærne. Jeg kjenner jeg gleder meg litt til å handle yttertøy til A framover - det finnes jo så mye fint! 

Dersom du ikke er medlem av Club Reima allerede, kan du melde deg inn ved å klikke på Logg inn/Registrer øverst i høyre hjørne HER og bruk rabattkoden NORCLUBAPRIL16 for å få 25% avslag.

#mamma #mammablogg #foreldre #barn #tilbud #rabatt #reima #klær #shopping #barnehage

Heldigvis er du så søt 29.04.2016

Jeg lurer på hvor mange timer jeg har sovet i natt, sånn egentlig?

Snart 9 måneder uten skikkelig god nattesøvn begynner å sette sine spor. For jeg er ikke trøtt på dagtid, da går det stort sett veldig fint. Problemet kommer når det er opp og hoppe for flaske en eller annen gang i løpet av natten. Opp av senga, flaske i micro, helle i melkepulver, en liten dæsj malt og riste på vei tilbake. Jeg klager ikke på å sitte i godstolen med verdens vakreste på fanget, det er jo bare kjempekost. Det som ikke er like kost er når flaska fungerer som en batterilader og den lille kroppen fylles med energi, framfor å bli døsig og klar for å sove igjen. I natt var en sånn natt.

Etter en liten evighet med turer fram og tilbake mellom soverommene for å legge ned et lite troll som skrur på lyset sitt, er det lett at det ender med tre i den store senga. Føtter og hender overalt, jeg er overbevist om at jeg kan finne bittesmå kloremerker flere steder på kroppen. Selv om det er koselig med en liten gullgutt i senga er det faktisk fryktelig slitsomt når klokka ikke er mer enn 03:30. Heldigvis for han er han så søt at det er umulig å bli skikkelig irritert. Haha!

En stykk veldig søt og veldig fornøyd gutt som koser seg i lekegrinda, så mamma får slappet av et par minutter. Han elsker å leke der og det er så deilig! Perfekt for både liten og stor. Nå er det på tide å få i seg litt frokost her, var egentlig sulten når jeg lå våken midt på natta.. Tenk at det er fredag allerede, helg er aldri feil! :D

Det var mange som tittet innom gårsdagens innlegg og jeg ser at jeg må lage flere slike i tiden framover. I kveld er det også på tide å titte innom, da kommer det et lite tips til deg som skal handle regntøy til barna og kunne tenke deg å spare litt penger! :)

Tips til kveldskos 28.04.2016

Har du lyst på noe godt til kvelden, eller kanskje som ventemat til gjestene før middagen serveres? Da får du et tips her!

Det hele er ganske enkelt, det eneste du trenger er paibunn og pesto. Du kan selvfølgelig lage dette selv, men vi gikk for den raske løsningen i dag.

Rull ut den ene bunnen og smør på et lag med pesto. Hvor mye du legger på er smak og behag.

Legg den andre bunnen over og klipp inn mot midten. Dette gjør vi for at det skal bli lett å dra av en og en bit når det skal serveres. Hvis du ønsker kan du forme bunnene som noe annet, f.eks. et tre eller et hjerte.

Ta tak i enden på "strimlene" og rull rundt noen få ganger. Ikke rull for mange ganger, da går de opp når de stekes.

Inn i ovnen i ca 30 minutter og voila! Så lett kan det gjøres.

Kan godt serveres med en dip, vi laget en med rømme, hvitløk, salt, pepper, urter og annet vi fant i skapene. Det trenger ikke å være mer fancy enn som så! :)

Håper det smaker!

En liten rotekopp 27.04.2016

Blå himmel og sol, finnes det noe bedre å våkne opp til?! 

I dag har vi få planer, annet enn en liten trilletur sammen med en venninne. Det er litt deilig med sånne dager en gang i mellom, selv om jeg er veldig glad i fulle dager som bare flyr avgårde. Jeg har veldig lyst til å ordne litt ute på verandaen også, kanskje dette er dagen for å sette i gang? Veldig deilig å kunne flykte ut, så slipper jeg å se alt som skal gjøres inne.. Haha! 



Akkurat nå er jeg glad minsten ikke er større enn han er, for dette er resultatet etter en liten time med leking etter frokost. I tillegg til et hav av leker som han har kastet ut fra grinda, det ligger både under og på alle kanter. Av en eller annen grunn ser det ryddigere ut på bildet.. Bildet juger! Nå er det nok ikke lenge til dagens første lur er over, så jeg får nesten hive meg rundt og få på meg noen klær før vi får besøk. Og kanskje rydde litt, greit å ikke snuble i leker overalt. Kjenner jeg meg selv rett har jeg ikke gjort noen av tingene før besøket ramler inn døra, jeg rekker aldri alt jeg har sett for meg. Nei, på tide å sette i gang!

Håper solen titter fram hos deg i dag også, det gjør så mye med humøret! :D

Among the clouds 26.04.2016

Rommet til A begynner sånn smått å komme i orden, det mangler bare noen få (les: mange) ting før alt er på plass. Jeg tror det kommer til å bli veldig fint til slutt!

Da jeg var innom Søstrene Grene for å kjøpe litt stæsj til verandaen, fant jeg noen kjempesøte luftballonger som passet perfekt på rommet hans. De passet enda bedre da jeg oppdaget prisen på hele 35kr. Jeg elsker små gleder som dette! Ikke så mye som skal til for å glede denne jenta, altså.

Jeg ser nå at bildet kanskje ikke er det beste, men sånn ble det. Alt henger i god høyde over senga, hvis ikke blir han stående med lange armer for å rekke opp. Jeg vet vi har flere skyer ett eller annet sted, men jeg klarer ikke å finne de.. Sånn passe irriterende når jeg synes det mangler et par.

Veldig fornøyd med å få inn litt farge på rommet hans også, det kan bli litt mye blått og hvitt, med et hint av grått. Jeg håper vi får på plass en hylle snart også, det står på lista over ting som skal gjøres framover. "Lone gjør ting hun ikke kan"-lista blir bare lenger og lenger, men så viser det seg faktisk at jeg kan ganske mye, så lenge vilja er tilstede. Planen er egentlig å få laget en hylle som er lik en jeg fant hos en nettbutikk for en tid tilbake! Jeg nekter nemlig å betale langt over 1000kr for noe vi egentlig kan få til selv. Jeg er veldig glad i lettvinte løsninger og betaler gjerne litt ekstra for å få det sånn jeg vil, men et sted går faktisk grensa. Med mindre jeg vinner i Lotto, da.

Håper alle har hatt en like fin tirsdag som det jeg har, nyt kvelden videre! :D

Kosemorgen 26.04.2016

For første gang på mange måneder var jeg oppe og hoppet før gutta boys, så deilig!

Planen var å sette meg i favoritthjørnet i sofaen og nyte stillheten med God Morgen Norge og en kopp te. Jeg rakk faktisk å lage teen og sette meg til rette før minsten våknet, så jeg klager ikke! To netter på rad har han sovet hele natten gjennom, la oss håpe det fortsetter sånn. *bankibordet*

Det finnes jo faktisk ikke noe bedre enn en rolig morgen i sofakroken sammen med verdens beste gullgutt! I hvert fall ikke når han for en gangs skyld har tid til å sitte i ro og bare kose, det hører til sjeldenhetene. De siste dagene har han vært litt ekstra kosete og det er jo så... kost! Superkost.

I dag skal vi bruke formiddagen sammen med andre mammaer og babyer, før turen går videre til frisøren. Første frisørtimer til A, spent på hvordan det kommer til å gå! Han får luggen ned i øynene stakkar og jeg tørr virkelig ikke å ta saksa selv. Jeg vil helst at alle skal komme ut av dette med fingre og øyne i behold, så da er det best å dra til noen som vet hva de driver med.

Nei, nå får jeg gjøre meg ferdig. Merkelig hvordan alt går mye fortere etter at man har fått barn! Brått er det mulig å gå fra pysjen til ferdig ordnet og påkledd på maks ti minutter, uten stress. Flere som plutselig ble fryktelig effektive etter at de ble foreldre?

Mrs. Always Right 25.04.2016

Dagen i dag har vær så fin! Det er så deilig når jeg føler at jeg faktisk har fått noe ut av dagen, annet enn en liten trilletur og klesvask. 

Enda bedre er det at jeg nå er på plass i sofakroken hvor jeg har planer om å tilbringe resten av kvelden. Alene i sofakroken uten tusen ting å gjøre, når skjedde det sist?! Det er utrolig deilig med litt tid for seg selv innimellom, det er noe alle trenger. Her skal jeg kose meg med frukt dyppet i sjokolade og "Fruktfest". Det var faktisk like før jeg suste rett inn i pallen med Fun Light-saft på Rema1000, det kunne jo ikke være annet enn et tegn på at jeg var nødt til å dra med meg en hjem. Den er jo så god! Vi har aldri saft, så det er litt ekstra stas når det først finnes i hus - Haha! 

Må le litt av puta jeg fikk av min kjære til jul et år, gjett hvem som stort sett vinner diskusjonene? 

Nå gleder jeg meg til å få på plass det nye salongbordet, forhåpentligvis er det i orden i løpet av uka. Bordet vi har kjøpt er egentlig en pult, så vi må bare få kappet beina før det kommer på plass. Jeg er SÅ lei bordet vi har nå, selv om jeg liker det bedre etter at det plutselig fikk marmortopp for en tid tilbake. Fort gjort ved hjelp av kontaktpapir med mønster fra Panduro, billig og fint! Ny sofa står også på ønskelisten, men det er ikke aktuelt før om en liten evighet. Hvorfor er møbler så dyrt? I don't get it. 

Nei, nå får jeg komme meg tilbake til sjokoladen og Grey's Anatomy. Går. Aldri. Lei! 

Aktiv baby, stresset mor 19.04.2016

De siste ukene har minsten blitt så ufattelig aktiv og alt i heimen er en potensiell fare. Hjelp!

Jeg er ingen fan av å oversikre huset og gjøre alle kanter myke som puter, men samtidig er det noen ting som stresser meg mer enn annet. Slik som TV-bordet, for eksempel. Med to plater som gjør det lett å reise seg opp, er det også to steder hvor haka og hodet kan slå seg halvt ihjel når balansen forsvinner. Bordet er ikke noe bedre det heller, gjett hvem som skal til IKEA til helgen? Jeg får helt angst av å se han klatre for å få tak i alt som er så forferdelig synlig rundt TV'en, selv om jeg sitter rett ved siden av, klar for å ta imot.

Selv lekegrinda begynner å bli utrygg. Det tar ca ti sekunder, maks, fra han blir plassert oppi til han står. Der står han og følger med på alt som skjer og han er så fornøyd med utsikten. Samtidig er den kjempehard når han mister balansen eller ikke helt vet hvordan han skal komme seg ned, og ender med å bare tippe bakover. Litt knall og fall er greit altså, så lenge han ikke slår seg skikkelig. Men plutselig en dag må det jo gå galt?

Det er viktig at han får utforske det som finnes i hans eget hjem, derfor er vi nødt til å gå til innkjøp av litt nytt. Jeg klager ikke, altså! Lite som slår en skikkelig shoppingrunde på IKEA. Samboeren er nok ikke helt enig, haha! Det skal nevnes at de planlagte innkjøpene har stått på ønskelisten en stund, men nå så vi oss nødt til å ta handleturen litt tidligere enn vi hadde tenkt. Ikke bare, bare med små i hus!

Tabu å bli rastløs? 14.04.2016

Når du går hjemme i permisjon får du høre fra fjern og nær hvor viktig det er å kose seg den tiden du går hjemme. Nyte hver eneste dag med det lille mirakelet. Selvfølgelig koser jeg meg og ELSKER å være mamma, men samtidig er det noe som mangler.

Jeg er vant til å ha alt for mye å gjøre. Skoleåret 14/15 gikk så fort unna at jeg ikke helt vet hvor det ble av. Jeg rakk virkelig ikke å tenke mellom alvorlig sykdom, dødsfall, graviditet og leilighetskjøp, i tillegg til å være kontaktlærer og IKT-ansvarlig andre året i jobb som lærer, med 30 stp nettstudier på toppen av det hele. Hvordan jeg klarte det vet jeg virkelig ikke, men på en eller annen måte gikk det. Jeg blir helt kvalm når jeg tenker på alt vi gikk gjennom på et år og håper vi aldri må gjennom noe liknende igjen. Samtidig har jeg lært utrolig masse om meg selv og VET at jeg kan, hvis jeg vil.

Etter et år med alt mellom om himmel og jord, føles dette permisjonsåret som en dans på roser. Jeg sier ikke at det å være forelder ikke byr på utfordringer, for det gjør det så absolutt, men det er på mange måter roligere enn det høye tempoet jeg er vant til å holde. For å være helt ærlig har jeg faktisk dager hvor jeg nesten kjeder meg litt, hvor jeg rett og slett blir litt rastløs. Ikke fordi jeg ikke har nok å gjøre med en liten tass på som er over alt, men fordi jeg savner å ha mange baller i luften. Jeg savner jobben, kollegaene og elevene. Jeg savner å bruke tiden min på annet enn babymat og kos. Jeg savner å bruke hodet.

Det er få som snakker høyt om det de savner når de går hjemme. Permisjonstiden roses opp i skyene og det høres ut som den perfekte tiden hvor alt fokuset ligger på å bli kjent med den nye verdensborgeren. Det er ingen som forteller om hvor lett det er å miste seg selv. Det er ingen som forteller om vennene som ikke lenger tar kontakt, fordi de tror du har blitt sugd inn i babybobla og aldri kommer ut igjen. Det er ingen som forteller om de dagene hvor du faktisk ikke har så mye som et fnugg av lyst til å begi deg ut på en trilletur, selv om det er aldri så koselig.

Nå er det sikkert mange som lurer og tenker hvorfor i alle dager jeg har valgt å få et barn når jeg savner å være meg selv. For det kan jeg jo aldri bli igjen, eller? Jo, selvfølgelig både kan og skal man være seg selv, selv om man har blitt mamma eller pappa. For meg er det faktisk ganske viktig at vår sønn får se oss sånn vi er og alltid har vært. Jeg vil at han skal se læreren som jobber hardt for at elevene skal få all hjelpen og oppmerksomheten de fortjener. Jeg vil at han skal se en mamma som kan kose seg med gode venninner. Jeg vil at han skal se at mamma og pappa er kjærester og bringer fram det beste i hverandre.

For noen høres det sikkert helt forferdelig ut når jeg sier at jeg til tider kan kjede meg litt her jeg tusler rundt med verdens vakreste gullgutt. For andre er det kanskje deilig å vite at flere har det sånn. For det betyr absolutt ikke at jeg ikke setter pris på at jeg kan gå hjemme med minsten hele hans første leveår. Det synes jeg er helt fantastisk og det gir oss muligheten til å knytte bånd på en helt unik måte. Det betyr heller ikke at jeg ikke er lykkelig, for det er jeg så absolutt! Det betyr bare at jeg gleder meg enda mer til august og familiehverdagen slår til for fullt. Dager som starter tidlig med levering i barnehagen, fulle arbeidsdager, hente i barnehagen, lage middag og utnytte tiden vi har sammen før det er leggetid og forberedelser til samme rutine dagen etter. Helger og ferier som ikke kan komme fort nok og som skal nytes til det fulle.

Da vil jeg føle meg på rett sted, til rett tid. Det skal bli så deilig!

Så var det denne luren, da 14.04.2016

Sove på dagen er for småttiser, store gutter skal ikke sove. De skal stå.

Da jeg kom ut fra soverommet i dag var minsten allerede på plass i lekegrinda. Et lite ansikt tittet nysgjerrig rundt hjørnet da jeg kom, han hadde selvfølgelig reist seg opp allerede. Jeg finner han stående overalt om dagen, her er det full fart! Ikke skal det soves lur i senga uten å skrape litt på veggen først heller, det er jo klart. Så der står han, blid som en sol og vifter med blåmus til alle kanter. Blåmus er verdens beste koseklut, for de som skulle lure. Blåmus er alltid med og er virkelig verdens beste venn. Også så søt! I går oppdaget A lysbryteren.. Litt mer stas for liten enn for stor, men det er jo fint å se at han utforsker alt rundt seg.

I dag er det en sånn dag hvor jeg rett og slett fant senga igjen når minsten endelig sovnet. Frokosten kan vente litt til, senga ropte enda høyere enn magen. Egentlig høres frokost på senga nydelig ut, tror jeg skal gå for det når jeg er ferdig med dette innlegget. Nå har vi akkurat holdt det gående i en halvtimes tid, endelig sover A som en stein i senga si.

En stykk innmari trøtt gutt som på ingen måte hadde planer om å sove. Stakkars, må jo være frustrerende for han også. Vi tester ut en av sommerens t-skjorter i dag og han ble så stor med en gang bodyen ble byttet ut! Sommergarderoben hans begynner å komme seg, noen som kunne tenke seg å se? Vi skal ut og reise om ikke så alt for lenge, så jeg har vært litt tidlig ute med sommerklærne. Det er jo så mye fint! Og tøft. Og søtt. Og kult. Jeg elsker å handle babyklær!

Nei, nå kjenner jeg at magen begynner å rope litt likevel.. Vi snakkes senere! Jeg har et innlegg som har lagt i arkivet i en halv evighet som jeg lurer på om jeg skal poste i dag, vi får se!

Slo tilbake, gitt 12.04.2016

Noen som husker jeg skrev at leggingen sjelden ender med skrik og hyl? Vel, det viste seg å slå tilbake..

Gjett hvem som ikke skulle sove i går kveld, samme hvor trøtt og sliten han var? Det hele endte med at han sovnet ALT for sent og jeg lå hele natten og ventet på at han skulle våkne igjen. Deilig! Eller ikke.. Bortsett fra det hadde vi en fin dag hvor vi gjorde en del forskjellig, blant annet en deilig trilletur og en rask tur innom posten for å hente ny vogn. Bestilte vogn da Barnas Hus sendte ut mail om 25% avslag på fredag morgen og i dag var den på plass. Jeg ELSKER salg!

Det er så deilig å slippe vognposen nå som det sakte men sikkert blir varmere i luften! Lammeskinn og dyne er mer enn varmt nok, er nok ikke lenge til vi kan ta bort noe av det også. Den store vogna er utrolig fin når vi skal trille langtur, men jeg har en følelse av at jeg kommer til å bli helt forelsket i den nye. Vi endte med å gå til innkjøp av en Babyzen YOYO+, en helt super vogn (eller trille) som passer perfekt når vi bare skal en rask tur innom byen eller butikken og når vi skal ut på reise. I tillegg tar den veldig liten plass og er kjempelett å slå sammen, jeg fikk det til på første forsøk! De som kjenner meg vil vel si at det sier sitt, haha. Fikk den tilogmed opp igjen uten problemer, så dette lover bra!

I dag er det strålende sol og kjempevarmt, så dette skal utnyttes til det fulle. Håper været er like fint der du er, hvis ikke har du i det minste en fryktelig god unnskyldning for å kose deg inne. Nyt tirsdagen!

Sånn går no dagan 11.04.2016

Nå om dagen har vi to mulige utfall når minsten skal sove: enten er det null problem og han sovner nesten før han har blitt lagt i sengen, eller så har vi det gående i en liten evighet.

Han har nemlig funnet ut at han kan snu seg rundt og sette seg opp i sengen, og det er tydelig at det ikke er lenge til jeg finner han stående her også. Det er veldig sjelden det ender med skrik og hyl, stort sett er det bare en stykk overtrøtt gullgutt som skal prate, leke og romstere rundt. Litt koselig er det jo å se at han koser seg og er så trygg på rommet sitt, men samtidig er det fryktelig slitsomt. Jeg er helt sikker på at det finnes flere foreldre der ute som kjenner seg igjen.

De siste dagene har han også oppdaget at det er fullt mulig å dra ned sengekanten når han sitter, og dermed har han mulighet til å skrape på veggen med de små fingrene sine.. Får frysninger bare av tanken! Det beste av alt er at han er innmari fornøyd med egen innsats og smiler som en sol når vi kommer inn. Jeg prøver meg på "snu baby tilbake i senga uten å si noe som helst", noe som ser ut til å fungere veldig fint. Bortsett fra de gangene jeg holder på å le meg ihjel av et eller annet han har funnet på. Haha, lille vakre!

I dag tar jeg en liten timeout mens A sover første luren og satser på stillhet en god time. Vanligvis pleier jeg å rydde og styre rundt når han sover, men i dag tar jeg en pause. Noen dager er det helt greit det også. I tillegg har ikke han vondt av at jeg rydder samtidig som han leker litt senere. Det har han sååå godt av.

Ny uke og nye muligheter, grip sjansene og gjør det beste ut av uken som kommer. You can do it!

#baby #mamma #mammablogg #barn #søvn #rakkerunge

Roarsome! 07.04.2016

God morgen, og god torsdag!

Nå er det snart helg igjen, dagene bare flyr! Dagene går unna med små i hus og plutselig har det gått en uke uten at du vet hva som har skjedd eller hva du har gjort. Dagene blir ikke mindre borte av to runder med feber på en uke, da blir det litt ekstra kos og rolige dager som bare forsvinner. Nå håper jeg vi er ferdig med feber for en liten stund.. *bankibordet*

Jeg smelter helt av den bodyen her, den er så søt! Lille dinosauren vår <3 hihi!

Nå gjenstår det bare å vaske over gulvene og ordne meg litt, så er det klart for å få fine venninner på besøk. I går fikk jeg ånden over meg og ryddet som en gal, holdt på å bli sprø av alle tingene som ikke lå der de skulle. Resultatet er en (nesten) ryddig og ren leilighet, nesten tomme skittentøyskurver og ikke minst ro i sjela. Det er så slitsomt med litt rot her og der, men samtidig er det fryktelig tiltak å sette i gang med ryddingen. Flere som kjenner seg igjen?

Little Dude, 100% Awesome!

A ønsker alle en fin torsdag!

Lone tipser: Go baby go! 06.04.2016

I helgen fikk vi endelig kjøpt noe vi har tittet på lenge, nemlig strømper fra Go Baby Go!

Go Baby Go er et dansk merke som lager gode strømper for barn som skal lære å krabbe og gå. Det finnes både sokker, strømper, tightser og knebeskyttere, alle med antiskli slik at det blir lettere for barnet å både krabbe og gå.

Jeg var litt redd for at dette skulle hindre A fra å dra seg bortover slik han har gjort i lang tid, men det gikk veldig fint. Mamma var nok litt mer begeistret for de nye strømpene enn minsten selv, for han ble egentlig bare frustrert når beina ikke forsvant under han. Haha! Det har heldigvis gått seg til, han står lenger på alle fire og kommer seg litt bakover enn så lenge. Han prøver å komme seg framover, men det ser nesten ut som han synes det er litt skummelt. Lille vakre!

Han har stått på alle fire og vugget fram og tilbake i flere uker, så jeg håper dette vil hjelpe han litt på veien. Målet er på ingen måte å tvinge han til noe han ikke er klar for, det er viktig å få fram. Ser vi at dette blir helt feil legger vi de på hylla en liten stund, men jeg tror det kommer til å gå helt fint. Knebeskytterne er veldig fine enten utenpå bukse så han ikke sklir rundt på parketten, eller som beskyttere når han farter rundt i bare bodyen.

Strømpene finnes i 6-12 og 12-18 mnd, vi ble anbefalt å gå for den største. Selv om han bare er 8 mnd passer disse veldig fint og kommer samtidig til å passe lenge. De har antiskli på knærne i tillegg til over og under foten. A synes mønsteret er innmari kult! Knebeskytterne finnes kun i en størrelse. Go Baby Go finner du blant annet hos Carmell, IngridsHjem eller Babyshop.

Klare for tur! 01.04.2016

Nå sitter vi i bilen og er godt på vei mot hovedstaden. Denne helgen skal vi tilbringe sammen med finfin familie!

Danskebåten skal ta oss til København og jeg er SÅ klar for å titte i alle de fine butikkene! Dessverre (eller kanskje heldigvis) er ikke kontoen så alt for full etter Londontur, men noe skal jeg nok få dratt med meg uansett.

Lille sjarmør sover søtt og lader opp til en helg med mange nye inntrykk. Det er så stas å reise på tur nå som han sitter i vognen og følger med, tenk så spennende det er for han!

Ønsker dere alle en fin helg, kos dere masse!

Om meg

Søk i bloggen

Kategorier



Arkiv




Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no