lone kristine

www.lonekristine.blogg.no

Feberonsdag 30.03.2016

Og DER var vi i gang med feber igjen...

Heldigvis virker det som dette går fort over og det er ingen tegn til andre plager. Så da krysser vi fingrene for at febernedsettende og litt ekstra søvn gjør susen denne gangen. Det er vel bare å venne seg til slike dager, blir nok en del av de når minsten begynner i barnehagen til høsten.. Han har forresten fått plass i barnehagen vi ønsket også, store gutten!

I går var vi en tur på sykehuset for å ta ultralyd av nyrene til A etter urinveisinfeksjonen for en måneds tid siden. Heldigvis var det ingen tegn til noe som helst, noe som betyr at dette forhåpentligvis ikke er noe han kommer til å være plaget med videre. Hurra! Han var virkelig verdens flinkeste og lå helt stille gjennom hele undersøkelsen. Det hjalp nok at det var veldig mange knapper og lys å se på, alt som blinker er jo stor stas! I tillegg fant han verdens kuleste leke på venterommet, så tiden gikk fort der også. Deilig å være ferdig med dette, jeg har jo gruet meg siden vi fikk innkallingen.. Heldigvis er alt i orden, det er godt å vite!

Denne dagen blir tilbragt i sengen ved siden av verdens vakreste febergutt som heldigvis både sover, spiser og drikker godt. Dette lover bra!

Hello Energy 29.03.2016

Tenk deg at du er 20 år. Du er fulltidsstudent med jobb ved siden av og har nettopp flyttet inn i din første leilighet sammen med kjæresten. Dagene er stort sett fylt med forelesninger, studier og jobb, men samtidig har du mye fritid. Det er nå du har muligheten til å leve livet og gjøre akkurat som du vil, du har jo egentlig lite forpliktelser. Hva du vil, hvor du vil. Problemet er bare at du ikke orker. Du kommer hjem fra skolen og legger deg på sofaen. Der sover du en time eller to før det er tid for middag. Etter middag er det tilbake til sofaen, helst senga, og øynene går igjen helt til neste dag. Og sånn går dagene. Kanskje du tar deg en tur til noen venner i helgen, men det spørs om du orker. Trening står heller ikke på lista, det er rett og slett ikke energi nok i kroppen til å i det hele tatt tenke på trening.

Hopp litt framover og tenk deg nå at du er 23. Plutselig er alt annerledes enn det var for tre år siden. Tanken på trening er det som står høyest på listen, et eller annet sted må du gjøre av den ekstra energien. Du melder deg på den ene sosiale sammenkomsten etter den andre. Dagene kan rett og slett ikke fylles opp nok. Ikke glem at du også er i full jobb for første gang. Fulle arbeidsdager som lærer, ikke akkurat en 8-16 jobb. I tillegg sover du helt fantastisk godt. Og er uthvilt når du våkner.

Det skal så lite til for å oppnå stor forandring. Jeg er så glad for at jeg tok sjansen!

Du har nå tatt en rask titt på to ganske ulike hverdager, noen år tilbake i tid. I dag er alt helt annerledes. Jeg er småbarnsmor med en sønn på snart åtte måneder. Jeg er samboer, kjæreste, mamma, venninne, datter og barnebarn. Best av alt, jeg har ork til alt jeg har lyst til. På det drøye halve året minsten har vært hos oss har jeg sovet maks fem ganger på dagtid. Vi har hatt våkenetter og avbrutt søvn som alle andre. Vi har hatt krevende dager og gitt av oss selv hele tiden, hver eneste dag. Likevel har vi ikke hatt behov for en pause midt på dagen. For fem år siden hadde jeg mest sannsynlig ikke holdt ut til lunsj.

Å både kjenne og vite at jeg har muligheten til å gi så mye av meg selv som mor føles helt fantastisk. Det er så deilig å vite at jeg kan gjøre både det ene og det andre, fordi jeg faktisk har overskudd til det. Jeg skal i hvert fall ikke gå glipp av ting fordi kroppen er sliten og tom for energi, det er jeg ferdig med.

Lurer du på hvordan du kan oppnå det samme? Ta kontakt, jeg slår gjerne av en prat! Jeg gleder meg til å høre fra akkurat DEG!

Happy Tuesday! 29.03.2016

Når har egentlig været tenkt til å endre seg? Det er jo så kjedelig med alt dette regnet!!

Jeg som var så klar for å trille en laaaaang tur da jeg våknet i dag, fram til jeg hørte regnet treffe ruta. Utrolig kjedelig. Heldigvis har vi ingen planer som krever at vi må være ute i dag. Det ser ut som det skal snu litt snart, så da er det bare å komme seg opp og ut hvis det er opphold i morgen.

A ønsker alle en riktig god tirsdag!

Det beste med at hverdagen er tilbake må jo være at God Morgen Norge er tilbake på skjermen. Ingen morgen uten! Vi starter hver dag på samme måte, med mini i vippestolen og mor på sofaen med dagens energi- og vitaminboost. Helt perfekt start!

Som dere ser holdt jeg på å sage av meg fingeren i går. Ikke overdrevet i det hele tatt, selvfølgelig. Brødkniver er ikke til å tulle med! Haha, skulle tro fingeren holdt på å falle av, men det var heldigvis ikke så ille. Sitter og vurderer om jeg skal prøve meg på å lage knekkebrød en dag? Wenche laget noen som så innmari gode ut... Jeg liker jo egentlig ikke knekkebrød, men kanskje jeg har mer sans for hjemmelaget? Vi får se.

Nå er det på tide å få på seg klær og ansikt, ønsker dere alle en flott tirsdag!

Stor stas 28.03.2016

Nå som minsten nærmer seg 8 måneder med stormskritt skjer det noe nytt hele tiden.

Det er like før krabbingen er på plass og han er så aktiv at det til tider kan være litt slitsomt. Selv om det er veldig morsomt, selvfølgelig! Det er utrolig flott og spennende å følge utviklingen hans. I dag tok han leking i lekegrinda til nye høyder, da han plutselig reiste seg opp og ble stående i flere minutter.

Se så stolt! Han gliste som en sol hele tiden og viste tydelig at han syntes det var veldig stas. Gliste ganske bra vi også, to veldig stolte foreldre! Nå er det bare å ta fatt på hverdagen igjen og kose oss med gode minner fra en fin hjemmepåske. Jeg håper det fine vårværet finner veien tilbake snart også, det er jo så deilig med trilleturer når solen steker i ansiktet.I dag innså jeg at jeg bare skal gå hjemme i litt over fire måneder til, så nå gjelder det å få mest mulig ut av tiden som er igjen. Det har gått så fort!#mamma #mammablogg #baby #utvikling #storgutt #foreldre #familie

Småbarnsmor på nettshopping 25.03.2016

Innelgget inneholder annonselinker

I går kveld tok jeg med meg Mac'en i senga og bestemte meg for å titte litt på klær til meg selv for en gangs skyld. Det endte på samme måte som alle andre handleturer etter at jeg ble mamma...

Valget falt på å titte etter hverdagskjoler til meg selv, ettersom jeg omtrent ikke har klær som passer lenger. Jeg fant faktisk flere fine som jeg gjerne kunne tenkt meg. Det er så kjekt å titte på miinto.no, det er så mange forskjelliger merker og priser på ett sted. Legger ut noen av funnene her, kanskje du kunne tenke deg noe av det samme? 
1  //  2  //  3  //  4 

Etter å ha innsett at ingen av kjolene passer inn i mitt budsjett gikk turen dit den vanligvis gjør... Det finnes jo så mye fint til de små!!


1   //   2   //   3

Jeg klarer virkelig ikke å ta turen innom fysiske butikker eller nettbutikker uten å ta turen innom barneavdelingen, det er helt umulig! Til meg selv klarer jeg aldri å finne noe som helst fordi jeg har blitt så kresen, synes alt er dyrt og vil ikke bruke penger på noe som helst. Til minsten derimot... Han får hva som helst, samme hva det koster. (Nesten, da). I det siste har jeg begynt å glede meg veldig til han skal få sko! Han har jo egentlig ikke bruk for sko akkurat nå, annet enn noen lette tøysko med myke såler, så tottene slipper å bli kalde når vi er ute. Det hjelper ikke at de er aldri så fine, han får ikke sko med ordentlig såle før han begynner å gå. Det er så viktig at føttene får utviklet seg riktig og jeg har ingen planer om å ta på han sko før han er klar for det. Da jeg var i London for et par uker siden kjøpte jeg verdens søteste Converse til han, med myke såler selvfølgelig. Hun som jobbet i butikken var veldig klar på at han IKKE skulle ha harde såler så lenge han ikke går og det er så fint at de som jobber med det vet så godt hva de snakker om. Det var forsåvidt jeg som trengte nye joggesko, men gikk ut derfra med sko til både mann og barn.... Lurer på når jeg skal få kjøpt meg noe nytt, jeg! Blir helt krise når jeg skal begynne å jobbe igjen, det er jo nesten ikke klær igjen i gerderoben.. Ikke som passer, vel og merke. Fint at det er lenge igjen til august. :)

Er det bare jeg som har det sånn? :D

 

#mamma #mamamblogg #shopping #vindushopping #nettshopping

Glad påsk! 24.03.2016

Hei på deg!

Nå er påskeferien godt i gang for de fleste, jeg håper dere koser dere masse! Vi har ingen store planer for påsken, annet enn å få ryddet og vasket litt. Hjemmepåske kan være minst like koselig som å reise bort, det blir jo hva vi gjør det til. Uansett får vi masse tid sammen, noe som verdens største pappadalt setter stoooor pris på!

Hva gjør du, pappa?

I natt var lille sjarmør på overnatting for første gang og storkoste seg sammen med besteforeldre og tante. Stor stas for alle! Vi nøt en barnefri kveld med deilig middag på Egon og en rolig kveld hjemme. Jeg sovnet før klokka rundet 22 og våknet rett før 7.. Livet som småbarnsmor! Min kjære kunne sovet hele dagen, men ble vekket med frokost på sengen etter at jeg hadde lagt våken i alt for mange timer. Veldig rart å ikke stå opp for å sjekke babyen eller hente han inn i sengen på morgenen. Først i dag merket vi hvor mye vi får ut av dagen når minsten drar oss opp, i motsetning til i dag hvor vi ikke kom oss ut av senga før 11. Fysj! Fikk jo ikke gjort noe som helst, akkurat som før A kom til verden. Haha!

Nå blir det tidlig kvelden og serier i senga på denne frøkna, det er så deilig! Håper dere nyter påskedagene med de dere er glad i! <3

Don't snap and drive 23.03.2016

Jeg har ingen å miste, har du?

Det er veldig lett å ta i bruk telefonen når du kjører bil. Du vet jo hvor du skal trykke, gjør du ikke? Det går helt automatisk, du trenger egentlig ikke å se engang, ikke sant?

FEIL

Det krever faktisk ganske mye å fikle med mobilen når du kjører. Det kan være en samtale, en kort melding eller en snap. Det kan være utgående og inngående. Men er det virkelig verdt det?

Jeg vet om mange som både sender meldinger og snapper samtidig som de kjører. Du tror kanskje du har full kontroll når du gjør dette, men det betyr jo at du er nødt til å ta øynene vekk fra veien i korte øyeblikk. Øyeblikk som kan være avgjørende for både deg selv og andre. Er du en av de som gjør dette når du kjører, så driter jeg egentlig en lang mars i hvordan det går med deg, men jeg bryr meg om alle andre. Ekstra irritert blir jeg når jeg vet at du har barn i bilen når du gjør dette. Tenk på de som kommer kjørende i de andre bilene, tenk på alle voksne og barn som ufrivillig kan bli en del av noe helt forferdelig, bare fordi du ikke kunne legge bort mobilen den tiden du satt bak rattet?

Er vi virkelig så avhengig av å være tilgjengelig hele tiden at vi ønsker å risikere eget og andres liv? Er vi så opptatt av å holde oss oppdatert at vi glemmer hva vi egentlig driver med?

Jeg blir så sint når jeg ser folk som bruker telefonen når de kjører. Det koker skikkelig og det er nesten så jeg håper at det blir et lite smell. Et lite smell, akkurat nok til at de skal få opp øynene. Jeg kan ikke få sagt nok ganger hvor farlig dette er. Jeg har ikke lyst til å sitte igjen med et tomrom fordi noen jeg er glad i har blitt borte, enten fordi de er dumme nok til å bruke mobilen når de kjører selv eller fordi noen andre tok seg den friheten.

SLUTT!

Legg fra deg mobilen såpass langt unna at du ikke får tak i den, skru den gjerne på lydløs og vent i spenning til du har parkert før du sjekker. Det går nok bra, skal du se! Du har umulig gått glipp av noe det er verdt å risikere livet for.

Legger du fra deg mobilen når du kjører?

Så deilig! 16.03.2016

Endelig er våren på vei! 

Det er så mye deiligere å kunne gå ut uten alt for masse klær på både liten og stor. Selv om det fortsatt er viktig å kle seg godt, er det ikke nødvendig med mange lag. Mange glemmer at det bare er solen som varmer og at det fortsatt er mars. Det er lett å kle av seg for mye for fort og plutselig ligger du rett ut med tidenes forkjølelse. Det har jeg ingen planer om og satser på at formen holder seg like fin som den har vært til nå. Jeg har egentlig ikke vært syk på flere år (med unntak av en forkjølelse som tok helt av da jeg var gravid), og det er så deilig med en kropp som er på topp! Bilde tatt fra verandadøren 7. mars og 16. mars. Satser på at dette var den siste snøen?

Nå skal det bli mange fine trilleturer framover, det er helt sikkert. Tenker egentlig at det kan være deilig å få på plass utemøblene også, så vi kan sitte litt ute når solen steker. Når jeg ser på bildene ser jeg at vinduene må vaskes også.. Alltid noe som må gjøres! Nå er det nok ikke lenge til A våkner fra dagens første lur heller, så det er kanskje lurt å komme i gang med ting som skal gjøres før vi skal kose oss med lunsj og trilletur med fine venninner. 

Ha en fin dag! 

Sååååå stor! 10.03.2016

Hvor stor er Aron?

Såååååå stor!

Det er så morsomt når lillegutt lærer seg noe nytt! Jeg blir så stolt og kjenner det langt, langt inn i hjerterota. Nå er det ikke lenge til han krabber rundt her også, det skjer jo noe nytt hele tiden. Han har blitt så glad i rommet sitt og storkoser seg når han leker der inne. I går sov han dagens lurer på eget rom og sov mye roligere enn når han sover på vårt soverom. Så nå er det bare å sette opp farten og bli ferdig med rommet hans!

#småbarnslivetutenfilter #såstor #lek #mammablogg #barn #baby

Silly Circus 10.03.2016

God morgen og god torsdag!

Nå er det snart helg igjen, dagene bare flyr unna. Veldig fine dager, vel og merke. Husker dere jeg snakket om vinnerlykken min? I går kom nemlig premie nummer to på døra! Konkurransen ble holdt av @kidsfashionforall på Instagram, i samarbeid med @sprellbutikkene. Jeg deltar på et utall slike konkurranser og tenker at en eller annen gang må jeg jo vinne, eller? Denne gangen funket det faktisk og premien var mye større og finere enn jeg hadde sett for meg!

Nå er vi godt forberedt til gullguttens første bursdag, som heldigvis ikke er før i august. Tenk at han er 7 måneder allerede! Pakken inneholdt alt fra tallerkener, kopper og servietter til muffinsformer med pynt, invitasjoner og "gjør det selv-banner". Nå må vi bare kjøpe inn litt ekstra av et par ting, så vi har nok til alle gjestene. Det blir stas! Innmari nydelig tema synes jeg.

I år får jeg velge selv, etter dette regner jeg med at han har egne ønsker for bursdagstema. Det er jo litt morsomt å kunne bruke barnas interesser når slikt skal planlegges. Viktig å huske at det er barna som har bursdag, ikke vi. Er de superinteressert i Fantorangen er det nok superstas med Fantorangenbursdag!

Endelig kveld 08.03.2016

Endelig kan jeg lene meg tilbake og bruke litt tid på andre ting enn grøt og klesvask. 

Dagen i dag har gått så fort og vi har hatt noe å gjøre hele tiden. Startet med at mini sov natten gjennom (deilig!!!) og dermed var det mye lettere å stå opp. Etter frokost og dagens første lur, tok vi turen til et babytreff hvor vi tilbragte et par timer sammen med flotte mødre og barn. A elsker å være sammen med andre og synes det er stor stas med både store og små. Resten av dagen gikk blant annet med til en tur til helsestasjonen, besøke oldefaren til A, kose, lage mat og ikke minst: leke med esken til det nye bilsetet.Han begynner å bli så stor! Utrolig morsomt å se hvor oppmerksom han er på alt rundt seg og hvordan han utforsker alt han kommer over. Vi koser oss så masse om dagen, det er så fint å dele dagene med en liten sjarmør. Har ikke helt troa på at nattens gode søvn gjentar seg med det første, men en natt med sammenhengende søvn gjør virkelig underverker. Kan hende det føles ekstra godt fordi jeg sov ca. fire timer natten før, men uansett er det deilig å kunne våkne uthvilt og klar for en ny dag. 

Nå skal jeg snart krype ned i senga og kose meg med et eller annet på skjermen. Jeg skal forsåvidt kose meg med sjokolade også, skal jo tross alt trene i morgen! Haha! Har meldt meg på core igjen, så jeg ser fram til å ikke kunne gå på et par dager. Digg!

 

#mammablogg #mamma #barn #baby #trening #sjokoladeerdigg

Småbarnslivet uten filter 07.03.2016

Nå må jeg bare få ut litt frustrasjon. Heldigvis vet jeg at jeg ikke er alene, dette har vært oppe til diskusjon flere ganger etter jeg ble mamma. 

Å være småbarnsmor (eller småbarnsforeldre) innebærer mye kos og hygge, men også mye frustrasjon og slit. For noen er det tyngre enn andre. Huset er aldri strøkent, klesvaska hoper seg opp, hybelkaninene kommer fortere enn du trodde var mulig og alle rene klær har minst en flekk eller to, både for store og små. Det kommer dager hvor du innser at du ikke har dusjet på tre dager, men faktisk ikke får det til i dag heller. Det kommer dager hvor du har mest lyst til å bli i sengen og la noen andre ta over ansvaret en liten stund. 

Det er her problemet dukker opp, for er det egentlig noen andre som har det sånn? Selvfølgelig er du ikke alene, men det kan absolutt se sånn ut i sosiale medier. Jeg vet ikke hvor mange instagramprofiler eller blogger som fremstiller småbarnslivet som en dans på roser. Alle bilder er tatt med smilende barn iført rene klær i duse farger, helst mens de ligger på et lyst teppe eller med en hvit vegg i bakgrunnen. Klærne er gjerne av merker som koster mer enn det flesteparten bruker på klær til de små, men som selvfølgelig er fine å se på. Mor er slank og fin med rene klær og nysminket ansikt. Stuen er ryddet og fin med friske blomster overalt. Bildene er overbehandlet så både liten og stor ser ut som plettfrie dukker. 


Gutt som koser seg, han har blitt så flink til å sitte!

Alle disse bloggene og profilene er fine å se på, men er det egentlig sånn det er? Etter flere diskusjoner med venninner kommer vi alltid fram til det samme: Nei, det er faktisk ikke sånn det er, i hvert fall ikke hele tiden, hver eneste dag. Noen dager kan det faktisk være litt deprimerende å se at det kommer ENDA et nytt bilde hvor verden er pudderrosa og skinnende ren. Hvorfor kan vi ikke vise fram småbarnslivet sånn som det EGENTLIG er? 


Hjelper pappa med å pakke ut, innmari stas å få rote litt rundt i posene.

For noen er det vanskelig å godta situasjonen de selv er i når sosiale medier overøses av disse bildene. Ja, det er fullt mulig å unngå å følge disse kontoene, det er jo et valg man tar selv. Noen ganger kan det være fint å drømme seg bort, andre ganger kan det bli litt for mye av det gode. Når dagens sukkersøte bilde nummer 10 legges ut av den samme personen, kan det være vanskelig å huske hvordan virkeligheten er. 

I tillegg synes jeg barn skal vises fram slik de er: fargerike og fulle av livsglede. Et barn i full lek er for meg mye mer inspirerende enn et barn som har på seg pene klær. Et barn plassert ved siden av en gåbil i matchende farge er pent å se på (og helt sikker nyyydelig på veggen), men et barn med ansiktet fullt av grøt er mer ekte. Jeg sier ikke at disse bildene ikke er flotte, for det er de så absolutt. Jeg skulle bare ønske vi kunne vise andre småbarnsforeldre at de ikke er alene om å ha rotete stue eller flekkete klær. Vi er faktisk ikke alene, selv om det ofte kan se sånn ut. 


Dette er den ryddigste delen av leiligheten akkurat nå.. Frister lite å sette i gang!

Derfor starter jeg i dag med hashtaggen #småbarnslivetutenfilter og håper flere vil bli med! La oss dele bilder hvor vi viser hvor flott det er å dele hverdagen med små sjarmtroll! 

 

#mamma #mammablogg #baby #barn #småbarnsliv #rot #liveterherlig

Hjemmelaget mos til mini 03.03.2016

Selv om jeg føler meg som en zombie når minsten vil starte dagen før syv er det egentlig veldig deilig når jeg ser alt jeg rekker å gjøre! 

Før klokken hadde rundet halv ti var jeg godt i gang med det som skulle gjøres i løpet av dagen. I tillegg til frokost, morgenstell og dagens første lur, var jeg også ferdig babymaten som skulle lages. Jeg har utsatt det i flere dager, men det tok jo ca null tid. Dagens produksjon ble søtpotet- og gulrotmos, det smakte faktisk kjempegodt! Satser på at A liker det, for det ble en del mer enn jeg hadde planlagt... Oppskriften er enkel; to passe store søtpoteter og to store gulrøtter. Jeg bruker stavmikser, synes det fungerer helt fint. 

Planen er at han skal få smake litt i dag eller i morgen, så får vi se hva han synes. Jeg både tror og håper at det faller i smak. Neste prosjekt er å lage noe som likner på en av smoothiene fra Ella's Kitchen. På baksiden står det jo hva de inneholder, så det burde ikke bli så veldig stort problem. Det vil nok ikke smake akkurat det samme, men så lenge det er noe i nærheten tror jeg det går ned på høykant. I helgen laget jeg smootie av banan og mango, men han er ikke helt enig i at havregryn har noe i den å gjøre. Haha! Vi fortsetter å prøve, plutselig liker han den også! Det tar jo ikke lange tiden å lage og det føles litt bedre å gi han noe vi har laget selv. Jeg har ikke noe i mot å gi han smoothies og middagsglass fra butikken, men jeg satser på en liten blanding. Vi lager jo mat til oss selv, så hvorfor skal ikke han få hjemmelaget også? :)

 

#mamma #mammablogg #hjemmelaget #babymat #permisjonslivet #baby #barn

En hel dag med skrik 02.03.2016

Jeg er så ør i huet! Vet nesten ikke hvor jeg skal gjøre av meg.

Det er så fint at lille finner stemmen sin og prøver seg fram med ulike lyder. Ekstra morsomt er det nå som det har gått over til ta-ta-ta og dæ-dæ. Ikke bare sånne lyder som ikke er noe, men lyder som begynner å høres ut som ord. Vi har fått takk og hei noen ganger, men det er nok veldig tilfeldig og bare herming etter lyder han har hørt. I dag har vi vært tilbake der vi var for en tid tilbake da han fant stemmen sin ordentlig. Han har vært veldig pratsom og kom med lyder kjempetidlig, men det er fryktelig slitsomt der vi er nå. Her fylles dagene med gledeshyl.

Deilig å spise på foten til mamma..

Ikke misforstå, det er utrolig koselig med litt lyd i huset, men det finnes grenser. Det er så slitsomt med skrik hele dagen, skrik som vi faktisk ikke blir kvitt. Gråt er en ting, gledeshyl er noe helt annet. Alle som ikke har hørt det tror at det er koselig, de som har hørt det får vondt i hodet bare av tanken.

Nå gleder jeg meg bare til denne perioden går over igjen! Forhåpentligvis varer det ikke så lenge denne gangen. Fingers crossed!

Det er faktisk mulig å vinne 02.03.2016

Tenker du også at det er umulig å vinne når du deltar i konkurranser du finner på blogger, instagram eller facebook?

Det har alltid jeg tenkt også, helt til jeg faktisk vant TO konkurranser på kort tid! Den ene kan jeg fortelle mer om når premien kommer i posten, den andre kom nemlig forrige uke. Jeg ble så overrasket da jeg fikk mail om at jeg hadde vunnet, for jeg hadde glemt hele konkurransen. Konkurransen ble holdt på bloggen til Pappahjerte og jeg måtte faktisk lete etter innlegget for å sjekke hva jeg hadde vunnet. Kan jo ikke huske sånt!

Ta-da! Det er ALDRI feil å kunne handle gratis, spesielt ikke når det er ting det er ekstra kjedelig å bruke penger på. Sånn som mat, for eksempel. 500kr hjelper ekstra godt på ukeshandlingen når matkontoen begynner å bli tom. Jeg har faktisk ikke tenkt på at det finnes gavekort hos matbutikken, det er jo egentlig en super gave til den som har alt!

For å påpeke vinnerlykken min om dagen kan jeg jo legge til at jeg vant 175kr på Joker på lørdag og 600kr på Griseflax! Jeg som aldri vinner noe som helst, jeg er bare nødt til å kjøpe lottokuponger framover. Krysser fingrene for enda flere premier framover, haha!

Pleier du å ha skikkelig flaks, eller er du en av de som aldri vinner?

Om meg

Søk i bloggen

KategorierArkiv
Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no