lone kristine

www.lonekristine.blogg.no

Vegas, baby! 31.01.2016

Det er så rart å tenke på hvor annerledes alt var for noen år tilbake. Heldigvis er Facebook flink til å minne meg på hva som skjedde for x antall år siden.

De siste dagene har det florert med bilder av hva jeg gjorde for tre år siden. Først kan jeg jo slenge ut et bilde av hvordan søndagen ser ut nå for tiden.

Vanligvis er det egentlig lørdagskvelden som ser sånn ut, men siden jeg har vært alenemor hele helgen ble det først gjort i dag. Lille og jeg har storkost oss med familie store deler av fredag og lørdag, i dag er planen å gå en tur og slappe av fram til verdens beste kjæreste og pappa kommer hjem fra guttetur.

For tre år siden var dette utsikten fra middagsbordet. Welcome to the fabulous Las Vegas! Skoleåret 12/13 bodde vi i USA, men det kan jeg komme litt tilbake til senere. I slutten av januar det året dro jeg og en venninne på jentetur til Las Vegas og det var så moro! Vi koste oss med drinker, enarmede banditter, god mat, Thunder from Down Under (haha), Cirque du Soleil og sene kvelder. Hvis du har mulighet en gang du er i statene, er det absolutt verdt å ta turen til Vegas. Det er en opplevelse for livet, spesielt på kveldstid når alle de fantastiske menneskene dukker opp over alt. Du aner ikke hvor mye rart du får oppleve en natt (eller forsåvidt dag også) i Las Vegas, og det helt uten å oppsøke noe som helst. Jeg har vært i Vegas to ganger og ble like fascinert begge gangene. Det er absolutt et sted jeg kunne dratt tilbake til, men det kommer ikke til å skje så lenge det er barn med på tur. Det finnes så mange andre steder å reise med barn! Jeg gleder meg til vi har råd til å reise til USA for å besøke venner og kjente og reise til nye steder.

Har du vært i USA eller Las Vegas? :)

Sove, sa du? 27.01.2016

Leggingen kan virkelig være en kamp til tider.

Dere som er foreldre kjenner dere sikkert igjen. Babyen er kjempetrøtt, så trøtt at han faktisk ikke vet hvor han slal gjøre av seg. Det hjelper ikke å kose, bysse, synge eller la ham sovne av seg selv. Nekter å gå glipp av noe og ender opp med knallrøde øyne og et smil om munnen.

Han hadde i det minste et lite smil da han sovnet i vippestolen tidligere i dag. Jeg hadde selveste Brassefrue på lunsj i dag og lille nektet å gå glipp av samtalen. Etter et utall turer inn til senga for å legge en overtrøtt gutt som kviknet til og rullet fram og tilbake i senga, var det bare å la han sitte i stolen til det sa naturlig stopp. Jeg vet når det er verdt å ta kampen, i dag var det virkelig ikke noen vits.

Det samme skjedde ved neste lur. Kjempetrøtt, men full av energi. Stakkar, er kanskje minst like frustrerende for han som det er for meg. Jeg ga rett og slett opp og lot han leke i lekegrinda mens jeg ryddet litt. Jeg er helt sikker på at han lekte seg i søvn. Jaja, han sovnet i det minste til slutt! Og ja, han får puste selv om han har kosekluten over ansiktet. Det er godt med luft og jeg tar den alltid bort når jeg ser at han sover skikkelig. :)

#mamma #baby #mammablogg #sove

Baby shopping 27.01.2016

Haha, da jeg leste overskriften en gang til fikk jeg følelsen av at jeg hadde handlet en baby... Det er vel heller klær til babyen som har tømt kontoen i det siste.

Det er SÅ mye fint til barn og baby at det er vanskelig å beherske seg. Jeg har alltid vært glad i kvalitet framfor kvantitet og kjøper heller en eller to litt dyrere ting enn åtte billige. Allerede nå ser jeg stor forskjell på klærne til lille som har kostet litt ekstra og det som er kjøpt på f.eks. H&M. Jeg sier ikke at jeg aldri handler hos de store kjedene, men jeg liker å fylle på med litt annet en gang i mellom. Heldigvis går det an å finne en del på salg eller kjøpe brukt. De små rekker ikke å bruke klærne så lenge uansett!

Denne måneden har jeg svidd av alt for mye på klær til minsten, men jeg klarte ikke å la være. Jeg vet at et par av disse tingene forsvinner alt for fort ut av hyllene og var redd for å ikke få tak i det jeg hadde sett meg ut. Heldigvis vet jeg at dette fint kan selges videre etterpå!

Matrosdress fra MeMini, tenk så fin han kommer til å bli på 17. mai! Ble så glad da jeg fant denne på salg, trodde aldri det kom til å være noen igjen når salget startet.

Kjempedeilig fleecedress fra MeMini som jeg tenker blir ekstra deilig til høsten. Den kommer nok til å være litt stor i vår, men perfekt til kalde sommerkvelder eller når høsten kommer.

Verdens fineste jakke fra Mini A Ture! Muligens litt god i størrelsen på våren og passer forhåpentligvis litt utover høsten også. Hadde en fin samtale med damen i butikken og vi ble enige om at denne størrelsen hørtes mest riktig ut. Fargen på det siste bildet er mest lik slik den ser ut i virkeligheten. Den følelsen når babyen har finere jakke enn foreldrene.. Haha!

Etter at jeg bestemte meg for å ikke kjøpe mer til han gikk jeg selvfølgelig innom Lindex og fant et par t-skjorter på salg. Haha! Til mitt forsvar kostet de 29kr, så da er jeg liksom unnskyldt. Eller?

Nå skal det ikke handles mer til babyen før jeg skal til London i mars! På tide å tråkke inn bremsene og spare til søsterturen om et par måneder. Det skjer så mye koselig dette halvåret, jeg gleder meg så masse! Det er deilig å ha noe å se fram til, samtidig som siste del av permisjonen kommer til å gå unna som bare det. Kan noen stoppe tiden, vær så snill?

#mamma #mammablogg #baby #barn #klær #shopping

Power walk 26.01.2016

I dag fikk jeg endelig surret meg til å gå en tur igjen!

Det begynner å bli en god stund siden forrige tur, rett og slett fordi det ikke har fristet å gå ut når gradestokken går over på minussiden. Selv om det så ganske så grått ut i dag ble det en tur ut, og det var så deilig! Sikkert minst like deilig for liten og stor. Planen var en skikkelig power walk, men det var mye glattere enn jeg hadde sett for meg. Derfor ble det heller rask gange og litt jogging de få stedene hvor det var bare veier.

Jeg var litt usikker på jogging med vogna vår, men det gikk helt fint det også. Trodde den skulle virke veldig tung, men det var absolutt ikke noe problem. Hurra! Vi var ute en god time og minsten sov mesteparten av turen. Da han våknet på slutten satte jeg han opp så han skulle få se litt rundt seg, stakkars gutten så helt forskrekket ut. Haha! Litt for lenge siden forrige tur, kanskje?

I kveld skal jeg legge meg tidlig kjenner jeg. Mange netter på rad med dårlig søvn har en tendens til å ta meg igjen til slutt, samme hvor hardt jeg jobber imot. Det skader jo absolutt ikke å legge seg under dyna for å se på en film eller serie heller, jeg gleder meg allerede!

 

#mamma #baby #utpåtur #mammablogg #trening #helse

Tidlig krøkes 26.01.2016

Barna som blir født i dag vokser opp i en helt annen hverdag enn vi gjorde.

De vokser opp i en digital verden som er så ulik den jeg husker selv. Samtidig har vi vært med på store deler av utviklingen og vokst sammen med et samfunn i endring. Dagens barn ramler rett inn i kaoset og finner fort ut at både stor og liten skjerm er spennende.

Jeg har alltid sagt at jeg nekter å bruke TV'en som barnevakt, helt fram til jeg fikk barn selv. Det er fryktelig deilig å sette vippestolen foran skjermen for å få ti minutter for seg selv på sofaen eller for å faktisk få gjort noe her hjemme. Jeg vet godt at jeg ikke er den eneste som gjør dette en gang i mellom og tror så absolutt ikke barna tar skade av dette. Alt med måte, eller hva?

Mammapolitiet synes sikkert dette er helt bak mål og feil på alle mulige måter. Men vet du hva? I don't care. Babyen på fem måneder har også fått sin egen mobiltelefon (fikk den riktignok av sin mormor) og det er helt greit det også. Mye bedre at han har sin egen lille plastdings som lager morsomme lyder og tåler å bli kastet rundt, enn at han slikker på våre telefoner som er fulle av gud vet hva. Tørr ikke å tenke på alt som ligger gjemt i kriker og kroker på min iPhone. Et annet pluss er at min telefon ikke er spesielt interessant lenger fordi hans er myyyyye finere og lager kule lyder. Tommel opp for babyleker som dette! Enda mer tommel opp for at den har ekstremt lav lyd, så slipper vi å bli gale alle mann. :)

Hva tenker du om barn og den digitale hverdagen vi har i dag?

 

#mamma #baby #mammablogg #digitalhverdag #barn

Monday Morning 25.01.2016

Velkommen til mandag!

Jeg har faktisk begynt å sette pris på mandager den siste tiden. Det er så deilig med en ny uke full av nye muligheter! For øyeblikket sitter jeg i sofakroken med fyr i peisen, God Morgen Norge på TV, babyen sover dagens første lur og frokosten står klar på bordet. 

Jepp, det blir shake til frokost i dag. Shake og Power Cocktail. Sånn blir det når det frister mer å lene seg tilbake i sofaen enn å diske opp med fancy frokost. I tillegg er denne shaken så god! Skader aldri å starte dagen med sjokolade, eller hva? Planene for dagen er å gå gjennom klær som lille har vokst ut av og se hva som kan gis bort og hva som kan selges. Jeg er medlem av et utall salgsgrupper på Facebook og tenker at dette er fint for både kjøper og selger. Jeg kan selge unna det som er pent og lite brukt, samtidig som de i andre enden kan få plagg til en billig penge. Vi gir også bort en del og noe tar vi vare på, men noen ting er det greit å kunne få litt igjen for. Problemet er vel egentlig at folk ønsker å kjøpe klær til en absolutt lavpris, helst langt under halv pris, selv når det er ubrukt med lappene hengende på. Reality check? Du kan ikke få NYE klær som andre har betalt full eller eventuelt nesten full pris for, og selv betale sånn ca ingenting. Kjenner jeg blir frustrert når folk byr 50kr for ulltøy som kostet langt over 500kr nytt. Det er faktisk begrenset hvor mange ganger klærne til babyene rekker å bli brukt, de vokser jo ut av det med en gang. Samtidig skjønner jeg ikke folk som kjøper klær som er godt slitt eller med stygge flekker, bare fordi det er spesielle merker. De om det, egentlig helt unødvendig å bruke energi på å irritere seg over sånt, men jeg klarer ikke å la være...

Tenkte jeg skulle legge ut bilder av litt nytt jeg har kjøpt til prinsen en dag, kanskje morsomt for noen andre å se? Det er en del folk innom her om dagen og det er så moro! Ekstra moro er det jo hvis dere legger igjen et lite spor i kommentarfeltet så jeg vet hvem dere er! Og hva liker dere å lese om, egentlig? 

#mamma #mammablogg #baby #barn #klær

Take Off 2016 23.01.2016

Kvelden i går gikk med til mammatid og akkurat det jeg liker best, nemlig å møte andre med den samme energien og entusiasmen som jeg sitter med selv.

Selv om det var helt forferdelig å kjøre fram og tilbake til Oslo var det så absolutt verdt det. Føret var helt elendig i tillegg til kø ut av en annen verden og et stykk knust rute på vei hjem. Hørte bare et fryktelig smell og trodde et eller annet smalt i taket, før vi innså at en av de små rutene bak ved bagasjerommet var helt sprekt. Så ekkelt!

Bortsett fra det var kvelden helt fantastisk og full av liv! Når så mange energiske mennesker samles på et sted er det nødt til å bli bra. Jeg har lært så mye nytt og fått ny inspirasjon til å kjøre på videre. Dette er så gøy! Å være med på en slik vekst er utrolig spennende, mulighetene er så mange! Nå er det på tide at jeg setter meg nye mål og gjør innsatsen som må til for å nå dit.

Jeg klarte selvfølgelig å svi av litt penger i går også og gleder meg masse til å kose meg med godbitene som ble med hjem. Nam! Fant også en del som jeg skal kjøpe og prøve etter hvert. Det er så mange spennende produkter og det er vanskelig å ikke bare dra med seg alt på en gang. Har visst litt selvdisiplin likevel, haha!

Når passer det egentlig å få barn? 22.01.2016

I dag så jeg som vanlig på God Morgen Norge, samtidig som lille humpet som en gal i vippestolen og jeg prøvde å våkne. 

Et av dagens innslag handlet om at man ikke skal vente for lenge med å få barn, og jeg er både enig og uenig i det som ble sagt. For det passer vel egentlig aldri å få barn, hvis vi skal sette det helt på spissen. For mange finnes det et hav av unnskyldninger for å vente, for andre er det kanskje mer "hvorfor ikke?". Det er vanskelig å få i både pose og sekk og det er ikke alltid du kan planlegge alt slik som du gjerne skulle ønske. Det er mye å ta hensyn til og det vil alltid være noe som står i veien.

Jeg har forståelse for at mange ønsker å ha en del ting på stell før de skal sette et barn til verden, samtidig tror jeg det er viktig å ikke henge seg helt opp i alle detaljene. Jeg er enig i at det er fint å få ferdig utdannelsen først, men det er da ikke sagt at det er umulig selv om utdannelsen ikke er på plass. Kanskje du ikke vet helt hva du vil enda, eller kanskje det ikke var helt planlagt? Uansett ordner det meste seg på en eller annen måte. 

Personlig er jeg veldig glad for at vi fikk barn når vi gjorde. Vi var begge ferdig utdannet og jeg rakk å jobbe som lærer i to år før jeg gikk ut i permisjon. På den tiden rakk jeg å se hva jobben krever og hvordan arbeidsdagen ser ut, noe som forhåpentligvis gjør det lettere å komme tilbake etter permisjonen i forhold til å kanskje gå rett ut i permisjon etter studiene. Ved siden av jobb og stabil inntekt hadde vi akkurat kjøpt oss leilighet og kunne feire syv år som kjærester og godt over fire år som samboere da vi flyttet inn. For oss passet det helt ypperlig å få barn det året vi begge fylte 25, men det betyr selvfølgelig ikke at det passer for alle andre.

Jeg kan ikke snakke for noen andre, jeg kan bare dele mine erfaringer. Jeg tenkte jeg skulle ta en titt på noen av unnskyldningene folk kommer med for å ikke få barn akkurat nå.

Utdanning og karriere må være på plass
Personlig var jeg, eller vi, heldig med å være ferdig med studiene i god tid før lille kom til verden. Vi gikk rett fra videregående og videre til høgskolestudier, noe som gjorde at vi også ble ferdig relativt tidlig i forhold til de som kanskje venter med å sette i gang med studiene. Jeg er glad inntektene var på plass før han kom, det er absolutt ikke gratis å ha barn. 

Reise og oppleve verden først
Vi har aldri hatt masse penger til å reise rundt, men fikk oppleve en god del da vi studerte et år i USA. Selv om vi aldri har satt reiser høyt på prioriterings- eller sparelista, betyr ikke det at vi ikke har lyst til å reise og oppleve verden. Det er noe vi fortsatt ønsker å gjøre, sammen med barna våre. Vi ønsker å reise, vise barna verden og oppleve alt gjennom deres øyne. Vi er ikke dømt til å reise til Dyreparken i Kristiansand eller Legoland resten av livet, bare fordi vi har fått barn. Dette er selvfølgelig steder vi ønsker å ta med barna våre til, men det trenger ikke å stoppe der. Med mindre man ønsker det, selvfølgelig. I tillegg er det et hav av mennesker som gjerne sitter barnevakt, så en liten kjærestetur med bare oss to skal nok gå i orden en gang eller to det også. 

Kroppen blir aldri den samme
Nei, kroppen blir kanskje ikke det det en gang var. Men vet du hva? Det er helt greit. Kroppen har vært gjennom noe helt sinnsykt og fantastisk på en gang. Det er så flott å tenke på at vi er laget slik at vi kan bære fram et liv, samtidig som det kan skremme vettet at deg hvis du tenker for mye på det. Ja, det kan dukke opp strekkmerker og kiloene blir nok ikke borte så fort som du gjerne skulle ønske. De siste kiloene håper jeg å bli kvitt før sommeren, men dersom det ikke skulle skje får det bare være. Det er tross alt ikke verdens undergang, livet går videre. En eller annen gang blir de borte. Strekkmerkene har nok kommet for å bli, men i det store og det hele er det bare en dråpe i havet. Livet handler om så mye mer enn det. 

Jeg er ikke laget for å gå gravid
Ja, og nei. Kvinnekroppen er jo laget for nettopp dette, men jeg forstår hva som ligger i det. Etter å ha gått gravid selv kan jeg absolutt si at jeg ikke er laget for å gå gravid. Jeg er ganske liten og fikk magen opp i haka før jeg nådde fire måneder. Det føltes i det minste sånn. Samtidig var det fantastisk å kjenne liv i magen og vite at lille hadde det bra, selv om det på ingen måte var behagelig mot slutten. Jeg kjente ikke igjen min egen kropp, gledet meg stort til å få kroppen for meg selv og slippe do-besøk hvert tiende minutt. Ja, det var slitsomt å gå gravid og der og da fristet det ikke til gjentagelse. Nå tenker jeg at jeg gjerne gjør dette en gang til, for det er jo faktisk ikke så stor del av livet det er snakk om. Det føles som om graviditeten varer i en evighet, men premien du får er så verdt det. Kanskje klisjé, men det er faktisk sant. 

I løpet av graviditeten kjente jeg absolutt på panikken et par ganger - "hva i all verden er det vi har begitt oss ut på?!". Heldigvis gikk det fort over og nå kan jeg virkelig ikke forestille meg en hverdag uten verdens vakreste sjarmtroll. Det er absolutt ikke en dans på roser å være foreldre, men det gir så utrolig mye mer enn det tar. 

Dette innlegget kunne blitt dratt langt ut i evigheten, men jeg tror jeg setter streken der. Hva tenker du?

Sov, sa folk 21.01.2016

"Pass på så du får sovet når babyen sover!"

Jeg tror alle foreldre har fått høre dette, spesielt mødre som går hjemme i permisjon. Ja, det hadde sikkert vært kjempelurt å sove litt en gang i mellom, men personlig blir jeg mer ødelagt av å sove 15 minutter her og ti minutter der. Nå om dagen sover lille i ca. 30 minutter om gangen på dagtid og det er virkelig ikke nok for at jeg skal få sovnet ordentlig selv. Da er det like greit å holde seg i gang til senga skriker høyt når kvelden kommer, synes jeg. Jeg tror jeg kan telle på en hånd antall ganger jeg har sovet i løpet av dagen siden Aron kom til verden i august. Takket være verdens beste tilskudd har jeg ikke hatt behov heller og det er så deilig!

Nå har jeg akkurat kjørt i meg et glass med energi og er klar til å ta tak i både rydding og bæsjebleier. Hørte noen rare lyder fra en liten mister i vippestolen nå nettopp, så jeg ser for meg full fest på stellebordet om et par minutter. Hurra! 

#mammablogg #mammalivet #baby #barn #sove #energi

En liten update 18.01.2016

Andre uke på diett er gjennomført!

Kort fortalt går det egentlig veldig greit. Jeg har ikke klart å holde meg 100% på dietten, rett og slett fordi jeg ikke er så fryktelig glad i rent kjøtt og slet litt med å føle meg mett når jeg ikke spiste så mye som jeg skulle, i tillegg til at det ble vanskelig å følge alt med en liten baby i hus som krever sitt. Selv om jeg ikke er så streng på akkurat dette, prøver jeg så godt jeg kan å holde meg unna salt, sukker, gluten og melkeprodukter. Det betyr ikke at jeg IKKE spiser noe som inneholder dette, men jeg prøver å holde meg unna. Resultatet har vært en lettere kropp (den både føles lettere og vekta viser det), enda mer overskudd enn jeg hadde fra før og ikke minst betydelig mindre eksem og svakere strekkmerker. Ja, det har faktisk hatt innvirkning på strekkmerkene også! Heldige meg fikk merker de to siste ukene av graviditeten, gjett om jeg ble type grinete... Men nå er de på vei til å bli mye lysere og kommer ikke til å være spesielt synlige til slutt vil jeg tro. Hurra!

Jeg merker så godt på kroppen at jeg ikke spiser som jeg pleide. Jeg dytter ikke i meg masse unødvendig og har ikke sug etter salt eller søtt. Tillot meg selv litt potetgull på fredag, bare for å se hvordan det gikk, og jeg trengte ikke en liten skål engang før jeg var fornøyd. Til sammenligning pleide jeg å kjøre i meg en hel pose når jeg først var i gang, så dette er absolutt en forbedring. Etter å ha spist to hveteboller her om dagen, hadde jeg faktisk vondt i magen noen timer etterpå. Dette er ikke noe som er nytt nå, men det var greit å kjenne på kroppen at det faktisk er ganske stor forskjell når jeg holder meg unna. 

Dette betyr i bunn og grunn at jeg bør legge om spisevanene og bli litt flinkere. Det er veldig lett å slenge sammen det man er vant til å lage, men det er ikke akkurat vanskelig å tenke litt nytt heller. Tips og oppskrifter jeg tester ut kommer på bloggen etter hvert! Nå har jeg akkurat kost meg med verdens beste ProShape til frokost, det er så deilig å føle seg mett OG lett i kroppen. Jeg har forresten en venninne som har vært enda flinkere enn meg til å følge dietten, resultatet ble fem kilo mindre på en uke! Det er så bra jobba! 

Dette er et av favorittmåltidene om dagen, oppskrift kommer. Ønsker dere alle en fin uke!

Hvor ble de av? 12.01.2016

Alle sa til meg at tiden kom til å gå SÅ mye fortere når jeg fikk barn, men jeg bare smilte og jattet med...

I dag innså jeg plutselig at det var tirsdag og jeg kan ikke huske hvor søndag og mandag ble av. Kanskje er det de tullete tidene Aron driver med om dagen, eller kanskje jeg rett og slett må innse at tiden bare blir borte når man blir mamma. Selv om jeg sitter mye hjemme (vi har bare en bil), så går dagene unna likevel. Lille skal ha mat, lek, bleier og kos hele sin våkne tid, noe som det bare blir mer og mer av. Det er utrolig koselig når han er våken og smørrblid, men det er også fryktelig deilig når han tar de tre lurene sine i løpet av dagen.

Når han sover har jeg så mye planer og ting jeg skulle gjort, men ender heller opp med å se på TV eller titte ut i lufta. Det er så deilig å koble ut når han sover og jeg vet at jeg ikke er den eneste mammaen som nyter denne tiden alene. Noen dager kan jeg være skikkelig i farta og få gjort masse, andre dager har jeg ikke kommet ut av pysjen engang.

Nå vil jeg egentlig bare at dagene skal stoppe opp, for jeg vil virkelig ikke at fredagen skal komme. Da er det tid for vaksiner igjen og lillegull tok det ikke veldig bra forrige gang. Han fikk ingen reaksjon i ettertid (takk og lov), men der og da var det fryktelig tungt for mammahjertet. På en annen side gleder jeg meg masse til å se hvor mye han har lagt på seg og hvor lang han har blitt siden sist, det er alltid like morsomt!

28 Days Challenge 08.01.2016

Nå er jeg allerede i gang med dag fem av 28 og det føles så bra! 

Jeg merker at jeg ikke får gjennomført 100% slik det skal være, rett og slett fordi hverdagen med en liten krabat krever at man må legge fra seg det man holder på med rett som det er. I går måtte jeg også krype til korset og ta en liten skje med ris ved siden av den stakkars kyllingfileten. Kjente at den vokste i munnen på meg og klarte ikke å få ned mer enn tre biter. En liten spiseskje med ris ved siden av hjalp som bare det, og brått var hele fileten borte. Bortsett fra det går det veldig fint og jeg er ikke sulten mellom måltidene. Jeg følger alle måltidene og drikker det jeg skal i tillegg til masse vann, og begynner faktisk å se bedring på huden allerede! Jeg har slitt med eksem på armene i ca. ti år nå og begynner å bli skikkelig lei. Det ble betraktelig bedre da jeg startet med tilskudd for over to år siden, det ble såpass bra at jeg faktisk turte å gå med t-skjorte ute blant folk. 

Så hva er egentlig denne "28 days challenge" som jeg maser sånn om? Jo, det skal jeg fortelle dere. Det hele går i hovedsak ut på å unngå gluten, salt, sukker, melkeprodukter, kunstig søtning og alkohol. Den første uken er det stort fokus på proteiner, i form av både rent kjøtt og egg. De neste ukene blir mye lettere, når det skal legges til blant annet grønne grønnsaker, rugbrød og biff. Det høres kanskje veldig firkantet og vanskelig ut, men det er ikke det. Etter å ha lest nøye gjennom de tre neste ukene kjenner jeg at jeg skal ta meg noen friheter de to siste ukene. Jeg skal holde meg unna det jeg ikke skal ha i meg så godt jeg kan, men prøve meg fram med litt lavkarbo i tillegg til gluten- og melkefritt. Grunnen er at jeg ikke er så fryktelig glad i kjøtt og kjenner at tre ganger om dagen i tre uker blir i meste laget for meg, selv om jeg vet at jeg kan bytte ut flere av måltidene med shake. Jeg skal gi tilbakemelding på hvordan det går og om jeg opplever effekt da også! Jeg vet at mange tar denne dietten i bare en eller to uker, så jeg tenker to uker hvor jeg følger 100%, for så å prøve meg fram med litt annen mat.

Ved siden av maten som spises får man godt med påfyll av både vitaminer og mineraler. Verdens beste! Det smaker godt og du kjenner absolutt virkningen det har på kroppen. Deilig! Ser at jeg har glemt å ta med Omega 3 på bildet, men det tar jeg også hver dag. Sammen med Basics, Restorate og Activize som dere ser på bildet, er dette noe jeg tar året rundt, diett eller ikke. Yoghurten spiser jeg når jeg husker å kjøpe og lage den. Jeg er ikke spesielt glad i naturell yoghurt, men den her er skikkelig god! 

Det skal sies at denne dietten ikke er utarbeidet av folkene bak FitLine-produktene. Den er satt sammen av noen andre, men med produktene som tilskudd slik at effekten blir så bra som mulig. Jeg har lest om og snakket med mennesker som har gått ned alt fra 5-18kg på denne dietten og samtidig blitt kvitt en del andre plager. Produktene alene vil også kunne gjøre dette, men "28 days challenge" gir kroppen en skikkelig kick-start, for de som ønsker det. Alltid deilig å føle at kroppen bli renset for all dritt og unødvendig fett som lagrer seg i blodet og rundt organene. Det er så ekkelt å tenke på!

Dette er selvfølgelig kort fortalt og ikke detaljert nok til at du kan sette i gang selv helt enda. Ta kontakt dersom du lurer på om dette kan være noe for deg eller hvis du har spørsmål om produktene eller noe annet. Jeg kan hjelpe deg slik at du får produktene til supre priser! :D 

 

#helse #bedrehelse #diett #ikkesulten #sunnkropp #fitline

Mona på soverommet 07.01.2016

Slang meg på senga litt tidlig i dag, men finnes brått ikke trøtt i det hele tatt..

Etter et par minutter innser jeg at vi tydeligvis feirer jul på soverommet enda. Mona står fortsatt framme og gir det fineste nattlyset som finnes. Nei, vi har ikke navngitt lysestaken, den heter faktisk Mona. Det står på esken, altså! Så her i huset gleder vi oss alltid til å få på plass ho Mona i vinduet. Jeg tror vi kjøpte den første julen vi bodde sammen, så det betyr at den står i vinduet for femte gang. Rart å tenke på at vi har bodd sammen i så mange år allerede!

Får vel sette på et eller annet på TV-en så lenge, blir nok trøtt etter hvert. Vi har så unødvendig stor TV på soverommet, men sånn blir det når kjæresten jobbet på Elkjøp i flere år. Syntes det var kjempeteit med en gang, men det er utrolig hva man blir vant til. Deilig å kunne ta kvelden tidlig eller ligge litt ekstra på morgenen før vi står opp! Det er ikke helt umulig med en liten baby i hus heller, heldigvis.

Noen som har tips til serier og filmer på Netflix eller Viaplay, forresten? :)

One of those days 07.01.2016

I dag er jeg så trøtt at jeg ikke helt vet hvor jeg skal gjøre av meg.

I en måned sov gullet natten gjennom og mor ble litt for godt vant til sammenhengende søvn. Selv om jeg våknet et par ganger for å se at han sov, klarte jeg å sovne igjen med en gang. Den siste uka har det vært helt motsatt. Han våkner flere ganger i løpet av natta og er plutselig veldig akutt sulten en eller annen gang mellom kl. 04 og kl. 06. I tillegg har han flere runder hvor han enten ligger i halvsøvne og kaster seg rundt eller rett og slett ligger lys våken og gliser som en sol. Det finnes jo ikke noe vakrere enn en smørrblid baby, men helst ikke flere ganger i løpet av natten...

Derfor er nettopp dette dagens antrekk. Nattkjolen over sommerbukse, med en god strikkejakke over og varme tøfler på beina. Nå er det for kaldt her til å gå ut på trilletur, så jeg har jo ikke tenkt meg utenfor døra uansett. Ikke at jeg er så alt for flink til å komme meg ut ellers heller, men nå har jeg i det minste en fryktelig god unnskyldning.

Jeg orker ikke å flytte på meg, så det er sånn det ser ut hvis jeg snur meg rundt i sofakroken og titter ut gjennom vinduet. Bildet viser det ikke så veldig godt, men det SER faktisk kaldt ut ute i dag.Trenger egentlig ikke å gå bort til gradestokken for å se engang. Ser forsåvidt at jeg har glemt å sette tilbake pynten i vinduet etter at julepynten forsvant.. Jaja, sånb kan det gå! Får vel på plass et par ting før januar er over tenker jeg..

Burde sikkert sove litt nå som trollungen sover sin første lur, men jeg kjente at frokost sto hakket høyere på listen akkurat nå. Får ta det igjen neste lur!

Lone tipser: Milestone Baby Cards 06.01.2016

Mange lurer på hva de skal gi bort i babyshower eller til nybakte foreldre, her kommer et lite tips!

Da jeg gikk gravid oppdaget jeg disse superfine kortene og bestemte meg for at disse måtte jeg ha. De er så fine og gjør det mye lettere å dokumentere milepælene som kommer i løpet av barnets første leveår. Det er så lett å glemme når de gjorde hva! Jeg føler at disse kortene gjør det mye lettere, rett og slett fordi jeg gleder meg til å bruke de og dermed husker jeg hvilke ulike kort som finnes. 

Esken inneholder totalt 30 kort. Kortene dekker en god del hendelser som for eksempel min første bursdag, første gang jeg spiste fast føde, første gang jeg krabbet og da jeg rullet for første gang, i tillegg til 1-12 uker og 4-11 måneder. Den markerte plassen til å skrive inn dato gjør det lettere å gå tilbake for å se når barnet gjorde de ulike tingene. Det er god størrelse på kortene, så det er lett å se hva det står når de blir tatt bilde av. 

Dette er ikke et sponset innlegg, rett og slett bare et lite tips fra meg til deg! Du finner kortene hos Carmell og Minikids, og de finnes også til større barn og gravide. Jeg fant gravidkortene litt for sent, men det kan jo være en morsom gave til deg selv eller andre som nettopp har blitt gravide. 

I morgen skal jeg prøve å få laget et innlegg om "28 days challenge", målet er i det minste å få det ut før helgen. :)

 

#gravid #barn #baby #mamma #gavetips #barselvarsel

Om meg

Søk i bloggen

KategorierArkiv
Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no