lone kristine

www.lonekristine.blogg.no

The Yellow One 29.06.2016

Stolen er på plass og jeg kan endelig si meg ferdig med kroken min! Med unntak av et lys som må på plass, men det er absolutt ikke det viktigste. 

Det viktigste er at jeg nå har et sted hvor jeg kan trekke meg litt tilbake, både med jobb, blogg og alt annet jeg vil pusle med. Med tanke på at vi vanligvis bruker en evighet fra tanke til ferdig produkt, er jeg veldig fornøyd med at vi fikk dette på plass såpass fort. Kan hvis vi vil! Beklager fryktelig uklart bilde, men jeg orker ikke å slåss med kameraet lenger. Stol er på plass og jeg er fornøyd, det er vel det viktigste? 

I går var planen å jobbe litt utover kvelden, men ettersom min kjære MacBook slo seg helt vrang og trengte å bli satt tilbake til null, ble det dårlig med det. Derfor blir det jobbing i kveld før jeg tillater meg selv å ta helt ferie fram til begynnelsen av august. Forhåpentligvis ramler det ned noen gode idéer når jeg lar hodet hvile. Hele juli skal handle om venner, familie og kos - det skal bli så deilig! Vi har faktisk fulle helger helt fram til skolestart i august, så tiden kommer virkelig til å fly avgårde. Dagene går jo uansett av seg selv med en liten røvergutt i hus, så her er det ingen fare for å kjede seg. Vi er så heldige! 

Eier ikke tålmodighet 28.06.2016

Etter at min kjære MacBook har vært helt klikk i en lengre periode, holdt det på å klikke for meg også. Finnes det noe mer irriterende enn en maskin som fryser og henger seg i hytt og pine? I think not.

Så her satt jeg da, i en halv evighet. Jeg har ikke tålmodighet når maskinen er på og jeg må se på det samme bildet i lange tider fordi den henger seg opp, men å se på den i 30 minutter pluss når den re-installeres, det er liksom helt greit? Blir helt matt av meg selv innimellom.. Fikk i det minste slengt meg på et par konkurranser på Instagram, så jeg fikk jo gjort noe produktivt. Haha! Kan jo hende at vinnerlykken kommer tilbake snart! Begynner å bli en stund siden jeg dro med meg flere premier på rappen, det var tydeligvis ikke ment å vare lenger enn et par dager. Gjett hvem som skal kjøpe VikingLotto i morgen, forresten? Noen er nødt til å vinne den store potten snart, tenker jeg. :)

Håper tirsdagskvelden deres er mer spennende enn dette! Ikke at det skal så mye til, da..

Farvel kjære halsbetennelse 28.06.2016

Hurraaaaa, endelig frisk nok til å være ute av senga! De siste dagene har jeg lagt rett ut med halsbetennelse og det har virkelig ikke vært moro. 

Dere som har meg på Snap kan nå se fram til dager hvor det ikke kommer klageoppdateringer fra meg i hytt og pine. Haha! Halsbetennelse er jo faktisk rene torturen.. Det er ikke akkurat mulig å slå av svelgingen, den må liksom til uansett hvor vondt det gjør. På lørdag kveld måtte jeg krype til korset og komme meg til legevakta, og det er ikke akkurat noen hemmelighet at vi ikke er så fryktelig begeistret for Fredrikstad Legevakt. (Les mer om det her, mitt mest leste innlegg) Sår/hoven hals og tunge i tillegg til låst kjeve er tydeligvis nok til å bli prioritert i køen, kjekt å vite hva som blir prioritert når de små må vente i evigheter. Det var faktisk andre gang på legevakta på en uke, for vi tok turen forrige søndag da A slo panna i en Duplokloss da han falt også. Jeg syntes såret sprika ganske bra og var usikker på om det holdt med strips. Heldigvis var det mer enn nok, men veldig greit å se hvor dypt/sprikende det kan være før vi bør få hjelp en annen gang. Dette er garantert ikke siste gangen han slår hull på et eller annet, lille apekatten! Det tok heldigvis ikke så lang tid da heller, så jeg vurderer nesten å ta tilbake troa på legevakta. Nesten. 

Etter å ha vært sengeliggende i flere dager var det veldig deilig å ta turen ut en liten tur i dag. Etter en rask tur i byen for å få klippet håret til far i huset, tok vi turen hjem og laget en deilig lunsj til både store og små. A synes det er innmari kult å bite av bananen selv om dagen og storkoste seg med banan og mango. 

Det er så deilig å kunne spise mat igjen, jeg har faktisk ikke ord for hvor deilig det er å kunne svelge uten å ha lyst til å legge seg ned og takke for seg. Hurra for penicillin! Jeg hater å ta medisiner og smertestillende, men noen ganger er det faktisk ikke til å unngå. Og nå som formen endelig er på vei tilbake skal jeg bruke resten av kvelden til litt jobbing. En læreres hode har aldri 100% fri. Aldri. I tillegg synes jeg det er morsomt å lete rundt etter gode idéer til hva jeg kan gjøre neste skoleår, lista begynner allerede å bli ganske så lang! Nå som lærertankene har blitt dyttet litt tilbake til fordel for alt som har med barn og baby å gjøre i et år, så er det egentlig utrolig deilig å komme litt i gang igjen.

Det er jo faktisk ikke så lenge igjen til skole- og barnehagestart - tiden går så fort! 

Småprat på en fredagskveld 24.06.2016

Endelig er kroken min ferdig! Den etterlengtede stolen er på plass og jeg kan for første gang på evigheter sitte godt når jeg skal jobbe, blogge eller surre rundt på det store internettet. 

Bilder kommer senere, jeg orker ikke å styre med det akkurat nå. Nå skal jeg bare sitte her og nyte den nye plassen min en liten stund til, før jeg skal finne senga ganske så tidlig. Natt til i går ble det dårlig med søvn på oss alle sammen og jeg merker at det henger litt igjen i dag. I morgen skal vi tilbringe dagen i hovedstaden, noe som blir hakket koseligere hvis både hode og kropp er uthvilt. I natt var det heldigvis stikk motsatt av natten før, så jeg håper i det minste på en mellomting nå. 


En som synes det er innmari kult å se seg selv på telefonen, haha! Røverungen. 

Det finnes virkelig ikke noe bedre enn å tilbringe dagene med denne lille sjarmøren, selv om han så absolutt vet hvordan han skal slite ut alle rundt seg for tiden. Han sitter ikke i ro what so ever og er i farta konstant. At ikke han blir sliten! Jeg blir jo sliten bare av å se på.. Jeg kjenner det skal bli godt å få plassert han i barnehagen hvor han kan leke og kose seg, samtidig som det blir veldig rart å ikke skulle være sammen med han hele tiden. I tillegg er jeg så klar for å begynne å jobbe igjen! 

Jeg har jobbet litt i løpet av uka og merker at det tar litt tid før hodet er helt tilbake i jobbemodus, men noe annet ville vært rart etter å ha holdt på med bleier og kos konstant i snart ett år. Heldigvis har jeg begynt å få litt idéer til ting jeg ønsker å gjøre neste skoleår og forhåpentligvis får jeg satt i gang med forberedelsene i løpet av neste uke. Avspasering og sommerferie kan bare gå og legge seg, her skal det jobbes! Jeg hater å gjøre ting halvveis (selv om det skjer alt for ofte) og skal virkelig gjøre mitt for at de håpefulle små får en fin start på skoletiden. Kanskje jeg skal dele noe av det her etter hvert som jeg blir ferdig? Litt motivasjon for meg selv, samtidig som noen av dere som kan dra med dere et tips eller to? :)

Nei, nå har det vært nok småprat fra meg, vi snakkes i løpet av helgen! 

Dilla på kubb 14.06.2016

God kveld i stua! 

Nå sitter jeg ute og koser meg i den deilige sommervarmen som plutselig kom utover dagen, nå var det utrolig deilig med en sånn dag igjen. Dagen har bare sust avgårde med besøk i barnehagen og lunsj med en venninne, som utviklet seg til grilling og utekos med store og små utover ettermiddagen. Barnehagebesøket gikk så fint og lille storkoste seg med alle lekene og de andre barna. Jeg tror han kommer til å få det veldig fint der! Det blir fint for han å tilbringe dagene sammen med andre barn i full aktivitet, jeg tror han kjeder seg litt når det bare er oss to hjemme på dagtid hver dag. Selv om vi leker og koser oss ser jeg hvordan han lyser opp så fort det kommer andre barn. En sosial, liten fyr. 


Han her altså <3

Vi har fått helt dilla på Kubb og spilte videre etter at gjestene hadde gått og minsten var i senga. Helt greit at han sovner et sted mellom halv syv og syv, da får vi voksne litt kveld sammen vi også. De to siste kveldene har han sovnet uten tull og i natt våknet han ikke før fem, fikk en flaske og sov videre til nærmere åtte. SÅ DEILIG! Tviler på at det kommer til å vare, men jeg kan leve lenge på en sånn natt. 

Resten av kvelden skal jeg gjøre minst mulig (bortsett fra å sette på maskiner og rydde, selvfølgelig...) og bare kose meg ute i varmen. Egentlig har jeg mest lyst til å spille Kubb, men det funker litt dårlig alene.. Haha! Satser på at kjæresten blir ferdig med jobbingen etter hvert, så vi kan fortsette der vi slapp. Avhengig, much? Det er jo så koselig å gjøre noe sammen!

Pleier du å spille noen utespill, har du noen å anbefale? :)

En fin helg med fine familien 29.05.2016

Dette har vært en kjempefin helg med den lille familien min og nå er jeg så klar for sol og sommer! 

Vi har endelig fått ordnet teppe ute på verandaen og sandkassa til A har kommet på plass. Gjett om han storkoste seg! Smokken er fin å ha, så slipper vi forhåpentligvis alt for mye sand i munnen... Haha! Selv om vi bor i ny leilighet som i teorien ikke skal føre med seg så mye arbeid, har vi absolutt nok å bruke tiden på framover. Da vi endelig hadde fått på plass teppe på verandaen og minsten fikk romstere rundt, innså vi hvor upraktisk det er med åpningen ut mot gresset. Så nå må vi lage port i nærmeste framtid, så vi slipper å fly rundt etter han. Noen ganger kan det være fint å bare la han farte rundt uten å fotfølge han, og med tanke på at han klatrer på alt mulig er det like greit å få på plass en solid sperring. 


Liten gutt som koser seg, så stas med sand!

I dag gjorde vi som så alt for mange andre - vi tok turen til Nordby for å handle. Fryktelig urutinert å dra til Sverige på en søndag, men noen ganger må det bare bli sånn. A synes det er kjempekult å se på alle menneskene og glemte helt at han egentlig begynte å bli sulten. Helt til vi kom til bilen, selvfølgelig. Først etter jeg ble mamma har jeg innsett hvor utrolig praktisk det er med disse smootieposene. Enda kjekkere er det nå som han har funnet ut hvordan han spiser fra den uten at vi må gi med skje, neste steg blir å holde den selv. Ser for meg smoothie overalt, men vi får vel starte med halvfull pose. Morsomt å se hvor fort han lærer! Må bare skryte litt av han, lille sjarmøren vår.


Mamma og A venter på at pappa skal bli ferdig i prøverommet...

Nå skal jeg titte litt rundt og se om jeg finner gode tilbud til barnehagestart, greit å ikke sitte med alt rett før han begynner i august. Noen som har tips til hvor jeg finner slitesterke klær som ikke koster en formue? :)

Our new corner 27.05.2016

Etter flere dager med totalt kaos i stue og kjøkken er vi endelig ferdig! Det skal sies at ingen av oss er så veldig handy, i tillegg skal det gjøres etter jobb og før lille sovner.

Denne plassen har bare vært full av rot og kaos, men endelig fikk vi ordnet en fin løsning her også! Idéen fikk vi egentlig da vi var en tur innom naboen for litt siden og vi fant fort ut at vi ønsket noe liknende selv. Det er stort sett jeg som kommer til å sitte der med jobb eller blogg, så vi går for én barstol i første omgang. Jeg har vært på leting etter en fresh og rimelig barstol en liten stund nå og finner ingen som kan matche denne i pris eller farge.

Jeg er så lei av at alt skal være svart eller hvitt, så nå blir det knallgul barstol. Det kommer til å bli så fint! Vi er så glad i farger og prøver å bli flinkere til å bruke farger i leiligheten. Egentlig kunne jeg tenke meg å handle andre steder enn IKEA, men så finner jeg jo så mye fint der! I tillegg koster det ikke en formue å fornye litt, det finnes så utrolig mye annet å bruke pengene på. Så nå må jeg bare komme meg til IKEA i nærmeste framtid, skulle helst hatt den i går!

Hva synes du om den lille kroken vår? :)

Nå skal jeg lene meg tilbake og nyte en kveld alene på sofaen. Smeltet sjokolade og frukt står på menyen i kveld, finnes det egentlig noe bedre? I think not. Kos dere videre og nyt fredagskvelden!

Borte bra, men hjemme best 16.05.2016

En uke borte fra det meste av sosiale medier har gjort godt, men nå er jeg klar for å komme tilbake! 

Den siste uken har vi kosa oss masse på vår første ordentlige familieferie. Store og små har hatt det så fint og reising med en liten krabat gikk mye bedre enn vi hadde sett for oss. Det skal sies at A sjelden gjør noe ut av seg annet enn å bable og oppføre seg som om han har mark i rompa, og denne uken var inget unntak. Han elsket å sitte i den nye vogna og sov like godt i den som i seng eller større vogn. I tillegg er den så lett og fin, jeg er så utrolig glad for at vi valgte å gå til innkjøp av den. Anbefaler absolutt Babyzen Yoyo+ på det varmeste! Kan fortelle litt om den i et innlegg senere, hvis det er interesse for det? 

Været kunne absolutt vært bedre, men vi hadde kjempefine dager likevel. Vi ble kjent med to norske familier som vi var en del sammen med i løpet av uken og det var så koselig! Store og små gleder seg masse til å møtes igjen om ikke så alt for lenge. Ellers slappet vi av for det meste og nøt solen når den tittet frem. Den skinte nok mer hjemme i Norge enn den gjorde på Mallorca, men det er det umulig å forutse når reisen bestilles i februar.. Det største målet med turen var egentlig å se hvordan vi taklet å reise med et lite troll og det gikk jo kjempefint. En stor bonus å få nye venner på toppen av det hele, bedre kan det ikke bli! Vi kommer definitivt til å reise på familieferie flere ganger og gleder oss til å oppleve nye steder. 

Ellers er jeg veldig klar for å få gjort verandaen klar for sommeren og vurderer en tur til Plantasjen i løpet av dagen, selv om jeg synes det er litt fyfy å handle på dager som dette.. Til mitt forsvar har jeg vært bortreist en uke, så jeg er litt unnskyldt. Eller? Uansett er det veldig deilig å være hjemme igjen, med eller uten sommerklar veranda.

Ønsker dere alle en super 17.mai-feiring i morgen, spis masse is og kos dere! :D

Blue sky 08.05.2016

Det er så deilig å være på ferie uten stress og mas! Rolige dager passer oss helt perfekt akkurat nå.

Solen tittet fram i dag også, og vi koste oss i solsteiken fram til lunsj. Etter lunsj hadde skyene funnet veien og siden har det vært relativt grått. A storkoser seg og selv om været kanskje er litt kjipt, er det midt i blinken for han. Det er også begrenset hvor lenge vi klarer å aktivisere han ved solsengene, han vil jo gjerne være overalt og helst sammen med de store barna. Sitter med de største øynene og viser med hele seg at han gjerne skulle tatt bomba ut i bassenget han også. Haha!

Ellers er planen en tur inn til Palma på onsdag for å titte og shoppe litt, det blir bra! Håper solen fortsetter å titte fram de nærmeste dagene, nå når vi først har kommet oss på ferie. I følge de som jobber her pleier det aldri å være så dårlig vær på denne tiden av året og det har vært knallvær hele vinteren og fram til nå. Selvfølgelig. Det er bare sånn vår flaks fungerer, det er alltid et eller annet.

Været kan vi dessverre ikke få gjort noe med, så her er det bare å finne annet å gjøre enn å steke i sola. Ferie er det jo uansett og det er så fint!

Da er vi på plass! 07.05.2016

I natt kom vi endelig fram til hotellet etter en fullstendig smertefri reise. Minsten har vært helt eksemplarisk og vi er så stolte at vi holder på å sprekke! Han fikk en liten seng til å henge på veggen foran oss og det var så deilig å kunne spise uten han på fanget. Absolutt verdt pengene det kostet å reservere plassene, anbefales til alle som reiser med babyer. A er 9 måneder og passet akkurat oppi, så den hadde ikke passet om vi hadde reist en måned senere.

Hotellet er veldig fint og rommet er helt fantastisk. Det er enda mer barnevennlig her enn det er hjemme.. Haha! Stikkontakter, dører, skuffer og spisse kanter er sikret, så A kan egentlig surre rundt som han vil. Så deilig!

Verandaen er også kjempefin, men den får jeg ikke vist bilder av enda fordi det REGNER. Bøtter ned, blir vel mer riktig. Det er meldt litt grått vær noen dager når vi er her, men det får da finnes grenser... Full sol hjemme og full sol her når vi drar hjem igjen, akkurat vår flaks! Men det blir hva vi gjør det til, så i dag tar vi det med ro og kommer oss etter reisingen i går, eller rettere sagt i natt. I morgen er det i det minste meldt opphold, så da skal vi utforske området rundt her og finne ut hva vi vil gjøre resten av uka.

Dette er en av to dager vi ikke har inkludert mat, så vi får ta turen ut og finne oss litt lunsj etter hvert. Frokosten var veldig bra, så vi satser på at resten av måltidene vi har her er like bra. Vi snakkes senere, nyt dagen!

En liten rotekopp 27.04.2016

Blå himmel og sol, finnes det noe bedre å våkne opp til?! 

I dag har vi få planer, annet enn en liten trilletur sammen med en venninne. Det er litt deilig med sånne dager en gang i mellom, selv om jeg er veldig glad i fulle dager som bare flyr avgårde. Jeg har veldig lyst til å ordne litt ute på verandaen også, kanskje dette er dagen for å sette i gang? Veldig deilig å kunne flykte ut, så slipper jeg å se alt som skal gjøres inne.. Haha! Akkurat nå er jeg glad minsten ikke er større enn han er, for dette er resultatet etter en liten time med leking etter frokost. I tillegg til et hav av leker som han har kastet ut fra grinda, det ligger både under og på alle kanter. Av en eller annen grunn ser det ryddigere ut på bildet.. Bildet juger! Nå er det nok ikke lenge til dagens første lur er over, så jeg får nesten hive meg rundt og få på meg noen klær før vi får besøk. Og kanskje rydde litt, greit å ikke snuble i leker overalt. Kjenner jeg meg selv rett har jeg ikke gjort noen av tingene før besøket ramler inn døra, jeg rekker aldri alt jeg har sett for meg. Nei, på tide å sette i gang!

Håper solen titter fram hos deg i dag også, det gjør så mye med humøret! :D

Mrs. Always Right 25.04.2016

Dagen i dag har vær så fin! Det er så deilig når jeg føler at jeg faktisk har fått noe ut av dagen, annet enn en liten trilletur og klesvask. 

Enda bedre er det at jeg nå er på plass i sofakroken hvor jeg har planer om å tilbringe resten av kvelden. Alene i sofakroken uten tusen ting å gjøre, når skjedde det sist?! Det er utrolig deilig med litt tid for seg selv innimellom, det er noe alle trenger. Her skal jeg kose meg med frukt dyppet i sjokolade og "Fruktfest". Det var faktisk like før jeg suste rett inn i pallen med Fun Light-saft på Rema1000, det kunne jo ikke være annet enn et tegn på at jeg var nødt til å dra med meg en hjem. Den er jo så god! Vi har aldri saft, så det er litt ekstra stas når det først finnes i hus - Haha! 

Må le litt av puta jeg fikk av min kjære til jul et år, gjett hvem som stort sett vinner diskusjonene? 

Nå gleder jeg meg til å få på plass det nye salongbordet, forhåpentligvis er det i orden i løpet av uka. Bordet vi har kjøpt er egentlig en pult, så vi må bare få kappet beina før det kommer på plass. Jeg er SÅ lei bordet vi har nå, selv om jeg liker det bedre etter at det plutselig fikk marmortopp for en tid tilbake. Fort gjort ved hjelp av kontaktpapir med mønster fra Panduro, billig og fint! Ny sofa står også på ønskelisten, men det er ikke aktuelt før om en liten evighet. Hvorfor er møbler så dyrt? I don't get it. 

Nei, nå får jeg komme meg tilbake til sjokoladen og Grey's Anatomy. Går. Aldri. Lei! 

Klare for tur! 01.04.2016

Nå sitter vi i bilen og er godt på vei mot hovedstaden. Denne helgen skal vi tilbringe sammen med finfin familie!

Danskebåten skal ta oss til København og jeg er SÅ klar for å titte i alle de fine butikkene! Dessverre (eller kanskje heldigvis) er ikke kontoen så alt for full etter Londontur, men noe skal jeg nok få dratt med meg uansett.

Lille sjarmør sover søtt og lader opp til en helg med mange nye inntrykk. Det er så stas å reise på tur nå som han sitter i vognen og følger med, tenk så spennende det er for han!

Ønsker dere alle en fin helg, kos dere masse!

Don't snap and drive 23.03.2016

Jeg har ingen å miste, har du?

Det er veldig lett å ta i bruk telefonen når du kjører bil. Du vet jo hvor du skal trykke, gjør du ikke? Det går helt automatisk, du trenger egentlig ikke å se engang, ikke sant?

FEIL

Det krever faktisk ganske mye å fikle med mobilen når du kjører. Det kan være en samtale, en kort melding eller en snap. Det kan være utgående og inngående. Men er det virkelig verdt det?

Jeg vet om mange som både sender meldinger og snapper samtidig som de kjører. Du tror kanskje du har full kontroll når du gjør dette, men det betyr jo at du er nødt til å ta øynene vekk fra veien i korte øyeblikk. Øyeblikk som kan være avgjørende for både deg selv og andre. Er du en av de som gjør dette når du kjører, så driter jeg egentlig en lang mars i hvordan det går med deg, men jeg bryr meg om alle andre. Ekstra irritert blir jeg når jeg vet at du har barn i bilen når du gjør dette. Tenk på de som kommer kjørende i de andre bilene, tenk på alle voksne og barn som ufrivillig kan bli en del av noe helt forferdelig, bare fordi du ikke kunne legge bort mobilen den tiden du satt bak rattet?

Er vi virkelig så avhengig av å være tilgjengelig hele tiden at vi ønsker å risikere eget og andres liv? Er vi så opptatt av å holde oss oppdatert at vi glemmer hva vi egentlig driver med?

Jeg blir så sint når jeg ser folk som bruker telefonen når de kjører. Det koker skikkelig og det er nesten så jeg håper at det blir et lite smell. Et lite smell, akkurat nok til at de skal få opp øynene. Jeg kan ikke få sagt nok ganger hvor farlig dette er. Jeg har ikke lyst til å sitte igjen med et tomrom fordi noen jeg er glad i har blitt borte, enten fordi de er dumme nok til å bruke mobilen når de kjører selv eller fordi noen andre tok seg den friheten.

SLUTT!

Legg fra deg mobilen såpass langt unna at du ikke får tak i den, skru den gjerne på lydløs og vent i spenning til du har parkert før du sjekker. Det går nok bra, skal du se! Du har umulig gått glipp av noe det er verdt å risikere livet for.

Legger du fra deg mobilen når du kjører?

Det er faktisk mulig å vinne 02.03.2016

Tenker du også at det er umulig å vinne når du deltar i konkurranser du finner på blogger, instagram eller facebook?

Det har alltid jeg tenkt også, helt til jeg faktisk vant TO konkurranser på kort tid! Den ene kan jeg fortelle mer om når premien kommer i posten, den andre kom nemlig forrige uke. Jeg ble så overrasket da jeg fikk mail om at jeg hadde vunnet, for jeg hadde glemt hele konkurransen. Konkurransen ble holdt på bloggen til Pappahjerte og jeg måtte faktisk lete etter innlegget for å sjekke hva jeg hadde vunnet. Kan jo ikke huske sånt!

Ta-da! Det er ALDRI feil å kunne handle gratis, spesielt ikke når det er ting det er ekstra kjedelig å bruke penger på. Sånn som mat, for eksempel. 500kr hjelper ekstra godt på ukeshandlingen når matkontoen begynner å bli tom. Jeg har faktisk ikke tenkt på at det finnes gavekort hos matbutikken, det er jo egentlig en super gave til den som har alt!

For å påpeke vinnerlykken min om dagen kan jeg jo legge til at jeg vant 175kr på Joker på lørdag og 600kr på Griseflax! Jeg som aldri vinner noe som helst, jeg er bare nødt til å kjøpe lottokuponger framover. Krysser fingrene for enda flere premier framover, haha!

Pleier du å ha skikkelig flaks, eller er du en av de som aldri vinner?

Om meg

Søk i bloggen

KategorierArkiv
Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no