lone kristine

www.lonekristine.blogg.no

Den første feiringen 29.07.2016

I morgen er det duket for den første feiringen av verdens flotteste ettåring!

Forberedelsene til morgendagens familiebursdag er i full gang og jeg tok meg en skikkelig runde hos Søstrene Grene her om dagen. De har jo så mye fint og det er på ingen måte umulig å lage en flott bursdag uten å bruke en formue. Barnebursdagen neste helg er nesten i boks den også, jeg vant jo så mye fint fra Sprell til bursdagsfeiringen for en tid tilbake! Hvis ikke hadde jeg nok gått for det samme fra Søstrene Grene begge gangene, eventuelt fått tak i noe med Vennebyen til en av feiringene. Vennebyen er den absolutte favoritten om dagen og han danser med når vi spiller sangene fra serien. Haha, lille søtnos!

Et lite utvalg av det som skal brukes i morgen. Jeg både tror og håper dette blir en fin feiring av hans første år, det viktigste er jo at vi alle er samlet! Nå gjenstår det bare å lime alt på krona, henge opp pomponger, rydde, støvsuge, vaske og alt annet som må gjøres før huset fylles med gjester. Jeg gleder meg så masse til å se ansiktet hans når han får åpne gaver og spise kake selv, toppen av lykke for en liten pjokk som elsker pakker og som så vidt har smakt kake et par ganger tidligere. Det er bare bursdag en gang i året og da er det virkelig lov å kose seg, selv for de aller minste.

Nei, nå skal jeg ordne litt mer her før jeg tar kvelden tidlig. Tenkt at lille blir barnehagegutt på mandag og ettåring en uke senere! Hvor blir tiden av?

2 Kommentarer skjul

Maren

29.07.2016 kl. 20:37
Ønsker dere ei fin feiring og masse fine øyeblikk i morgen, hipp hipp hurra:). Klem

lonekristine

29.07.2016 kl. 20:56
Maren: Tusen takk for det! <3

Skriv en ny kommentar

Om meg

Søk i bloggen

KategorierArkiv
Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits