lone kristine

www.lonekristine.blogg.no

Forberedelser til barnehagestart 26.07.2016

Om en liten uke har vi en barnehagegutt i hus, tenk på det!

Om to uker har han rukket å bli ettåring også, lille gutten som har blitt så stor! Det er helt utrolig å tenke på at det er et helt år siden vi gikk her og ventet på han. Tiden har gått så fort, samtidig som jeg føler vi har opplevd uendelig masse. Vi har lært så mye og gleder oss til alt vi har i vente i tiden som kommer. Det er jo så stas å følge utviklingen til vår lille sjarmør!

Når det gjelder barnehagestarten er jeg egentlig ganske rolig og tror det kommer til å gå veldig bra. A elsker å være rundt andre barn og blir faktisk hakket roligere av å ha flere barn rundt seg. Og godt er det, for han har virkelig blitt en aktiv krabat som trenger å roe ned et par hakk en gang i mellom. Vi sliter nesten litt med å aktivisere han her hjemme, så det skal bli godt å få han i barnehagen hvor han kan leke og kose seg hele dagen. Selvfølgelig blir det rart å ikke skulle være sammen med han hele tiden, men jeg tror vi har godt av det alle sammen. Jeg vet jeg har godt av å komme meg tilbake til jobb før hodet mitt visner helt, om ikke annet..

Vi tok turen til lekeland for å aktivisere minsten i dag og han virkelig elsker å leke der. Selv om vi holder oss i babyhjørnet er det så mye spennende å utforske at vi fint kan dra hjem uten protester etter en times tid. I tillegg er det gratis enn så lenge, blir jo ikke bedre enn det!

I dag har jeg brukt en liten evighet på å merke alle barnehageklærne med navnelapper og tror vi er godt rustet til å starte opp neste uke. Jeg er utrolig fornøyd med innkjøpene og må nesten skryte litt av min egen innsats. Med unntak av luen og to 3-pk med bodyer fra NameIt (som forøvrig kostet så mye som 129kr stk), har alt blitt kjøpt på tilbud. Jeg ELSKER å handle på salg og kjøper aldri noe til fullpris med mindre jeg må. Eller hvis jeg faller helt pladask og ikke får det ut av hodet.. Anyways! Barnehageklærne skal tåle å bli brukt og vasket, derfor vil jeg heller ikke kjøpe klær som har dårlig kvalitet og tåler tre vask før de blir skeive og rare. Derfor er mesteparten av klærne av merker jeg vet tåler å bli godt brukt, men samtidig har det ikke kostet skjorta. Klapp på skuldra!

Nå skal vi kose oss med pizza og nyte enda en feriedag før hverdagene kommer tilbake rett over helgen. Helt perfekt med en rolig kveld i dag!

Er det flere som har barn som skal begynne i barnehagen denne høsten? Synes dere det er skummelt, eller tror dere det kommer til å gå veldig fint? :)

0 Kommentarer skjul

Skriv en ny kommentar

Om meg

Søk i bloggen

KategorierArkiv
Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits