lone kristine

www.lonekristine.blogg.no

Vi er aldri helt alene 18.07.2016

Sommeren har flydd avgårde og jeg har latt bloggen være stille en liten stund. I perioder lurer jeg på hvorfor jeg i det hele tatt har denne bloggen, andre ganger synes jeg det er fint å ha et sted hvor jeg kan lufte tanker og følelser. Jeg tar meg selv i å føle at hele verden ser, samtidig som jeg vet at denne bloggen stort sett leses av mine nærmeste. Det betyr ikke at jeg er naiv og tror at ingen kan lete fram dette senere, at alt som blir skrevet forsvinner etter en gitt tid - det betyr bare at tankene får flyte fritt og sette spørsmålstegn ved det ene og det andre. Jeg liker å stille spørsmål til meg selv, det er så mye man trenger å tenke på en gang til.

I tillegg titter jeg rundt på andre blogger og ser så mye bra, samtidig som jeg ser mye som ikke er bra i det hele tatt. Det kan handle om valg av ord og bilder eller rett og slett rettskriving som er helt på jordet. Da tenker jeg ofte på hvordan jeg selv formulerer meg og velger ut bilder, reagerer folk på måten jeg gjør det på? Er jeg en av de som folk klikker inn på for å få seg en god latter på min bekostning, eller har de et ønske om å lese om mine opplevelser og ta del i min hverdag? Tanker som dette kan få usikkerheten til å kicke inn og i det siste har den gjort nettopp det. Hva ønsker jeg å oppnå med denne bloggen?

Jeg er på ingen måte ute etter å toppe listene. Jeg er ikke ute etter å provosere og skape overskrifter, eller i det hele tatt være så alt for synlig. Det jeg ønsker er å dele små biter av min hverdag, uten å pynte på det gjennom ord eller bilder. Livet mitt og hverdagen min er som det er og jeg elsker sånn det er akkurat nå. Jeg vet hvem jeg kan stole på og jeg vet hvem det er verdt å bruke tiden min på. Ikke minst vet jeg at jeg fortjener å bruke litt tid på meg selv. Bloggen gir meg på en måte et sted hvor jeg kan gjøre nettopp det. Jeg kan gå i meg selv. Jeg kan tenke, skape og reflektere. Mange av innleggene blir aldri publisert, men det er ikke det som betyr noe. Noen tenker kanskje at jeg bare burde skrive dagbok, men for meg er det ikke det som skal til. Jeg ønsker å dele og jeg ønsker å få både meg selv og andre til å tenke. Det kan være helt overfladisk eller noe som stikker litt dypere. Det kan være for å dele egne erfaringer eller søke råd - mulighetene er så mange.

Jeg har bestemt meg for å tenke litt nytt og kanskje dele noen av de innleggene som aldri har blitt publisert. Det er ofte de som stikker litt dypere og som fort kan gi følelsen av å være åpen og sårbar. Samtidig er det så viktig å dele og vise at ingen er alene. For det er vi aldri. Helt alene.

4 Kommentarer skjul

supermarie

18.07.2016 kl. 20:34
<3 liker at du blogger, jeg!

lonekristine

18.07.2016 kl. 21:48
supermarie: Så hyggelig, superduperawesomemarie! :D <3

Hege Kristin

18.07.2016 kl. 20:45
så søtt bilde <3

jeg vil gjerne lese de innleggene du har på lur!

har forresten ukens blogg konkurranse på bloggen, gjerne ta en titt!

lonekristine

18.07.2016 kl. 21:49
Hege Kristin: Takk for det, Hege Kristin! :D Så moro at du vil lese, kanskje noen av de kommer etter hvert. :)

Skriv en ny kommentar

Om meg

Søk i bloggen

KategorierArkiv
Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits