lone kristine

www.lonekristine.blogg.no

The Yellow One 29.06.2016

Stolen er på plass og jeg kan endelig si meg ferdig med kroken min! Med unntak av et lys som må på plass, men det er absolutt ikke det viktigste. 

Det viktigste er at jeg nå har et sted hvor jeg kan trekke meg litt tilbake, både med jobb, blogg og alt annet jeg vil pusle med. Med tanke på at vi vanligvis bruker en evighet fra tanke til ferdig produkt, er jeg veldig fornøyd med at vi fikk dette på plass såpass fort. Kan hvis vi vil! Beklager fryktelig uklart bilde, men jeg orker ikke å slåss med kameraet lenger. Stol er på plass og jeg er fornøyd, det er vel det viktigste? 

I går var planen å jobbe litt utover kvelden, men ettersom min kjære MacBook slo seg helt vrang og trengte å bli satt tilbake til null, ble det dårlig med det. Derfor blir det jobbing i kveld før jeg tillater meg selv å ta helt ferie fram til begynnelsen av august. Forhåpentligvis ramler det ned noen gode idéer når jeg lar hodet hvile. Hele juli skal handle om venner, familie og kos - det skal bli så deilig! Vi har faktisk fulle helger helt fram til skolestart i august, så tiden kommer virkelig til å fly avgårde. Dagene går jo uansett av seg selv med en liten røvergutt i hus, så her er det ingen fare for å kjede seg. Vi er så heldige! 

0 Kommentarer skjul

Skriv en ny kommentar

Om meg

Søk i bloggen

KategorierArkiv
Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits