lone kristine

www.lonekristine.blogg.no

Farvel kjære halsbetennelse 28.06.2016

Hurraaaaa, endelig frisk nok til å være ute av senga! De siste dagene har jeg lagt rett ut med halsbetennelse og det har virkelig ikke vært moro. 

Dere som har meg på Snap kan nå se fram til dager hvor det ikke kommer klageoppdateringer fra meg i hytt og pine. Haha! Halsbetennelse er jo faktisk rene torturen.. Det er ikke akkurat mulig å slå av svelgingen, den må liksom til uansett hvor vondt det gjør. På lørdag kveld måtte jeg krype til korset og komme meg til legevakta, og det er ikke akkurat noen hemmelighet at vi ikke er så fryktelig begeistret for Fredrikstad Legevakt. (Les mer om det her, mitt mest leste innlegg) Sår/hoven hals og tunge i tillegg til låst kjeve er tydeligvis nok til å bli prioritert i køen, kjekt å vite hva som blir prioritert når de små må vente i evigheter. Det var faktisk andre gang på legevakta på en uke, for vi tok turen forrige søndag da A slo panna i en Duplokloss da han falt også. Jeg syntes såret sprika ganske bra og var usikker på om det holdt med strips. Heldigvis var det mer enn nok, men veldig greit å se hvor dypt/sprikende det kan være før vi bør få hjelp en annen gang. Dette er garantert ikke siste gangen han slår hull på et eller annet, lille apekatten! Det tok heldigvis ikke så lang tid da heller, så jeg vurderer nesten å ta tilbake troa på legevakta. Nesten. 

Etter å ha vært sengeliggende i flere dager var det veldig deilig å ta turen ut en liten tur i dag. Etter en rask tur i byen for å få klippet håret til far i huset, tok vi turen hjem og laget en deilig lunsj til både store og små. A synes det er innmari kult å bite av bananen selv om dagen og storkoste seg med banan og mango. 

Det er så deilig å kunne spise mat igjen, jeg har faktisk ikke ord for hvor deilig det er å kunne svelge uten å ha lyst til å legge seg ned og takke for seg. Hurra for penicillin! Jeg hater å ta medisiner og smertestillende, men noen ganger er det faktisk ikke til å unngå. Og nå som formen endelig er på vei tilbake skal jeg bruke resten av kvelden til litt jobbing. En læreres hode har aldri 100% fri. Aldri. I tillegg synes jeg det er morsomt å lete rundt etter gode idéer til hva jeg kan gjøre neste skoleår, lista begynner allerede å bli ganske så lang! Nå som lærertankene har blitt dyttet litt tilbake til fordel for alt som har med barn og baby å gjøre i et år, så er det egentlig utrolig deilig å komme litt i gang igjen.

Det er jo faktisk ikke så lenge igjen til skole- og barnehagestart - tiden går så fort! 

0 Kommentarer skjul

Skriv en ny kommentar

Om meg

Søk i bloggen

KategorierArkiv
Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits