lone kristine

www.lonekristine.blogg.no

Småprat på en fredagskveld 24.06.2016

Endelig er kroken min ferdig! Den etterlengtede stolen er på plass og jeg kan for første gang på evigheter sitte godt når jeg skal jobbe, blogge eller surre rundt på det store internettet. 

Bilder kommer senere, jeg orker ikke å styre med det akkurat nå. Nå skal jeg bare sitte her og nyte den nye plassen min en liten stund til, før jeg skal finne senga ganske så tidlig. Natt til i går ble det dårlig med søvn på oss alle sammen og jeg merker at det henger litt igjen i dag. I morgen skal vi tilbringe dagen i hovedstaden, noe som blir hakket koseligere hvis både hode og kropp er uthvilt. I natt var det heldigvis stikk motsatt av natten før, så jeg håper i det minste på en mellomting nå. 


En som synes det er innmari kult å se seg selv på telefonen, haha! Røverungen. 

Det finnes virkelig ikke noe bedre enn å tilbringe dagene med denne lille sjarmøren, selv om han så absolutt vet hvordan han skal slite ut alle rundt seg for tiden. Han sitter ikke i ro what so ever og er i farta konstant. At ikke han blir sliten! Jeg blir jo sliten bare av å se på.. Jeg kjenner det skal bli godt å få plassert han i barnehagen hvor han kan leke og kose seg, samtidig som det blir veldig rart å ikke skulle være sammen med han hele tiden. I tillegg er jeg så klar for å begynne å jobbe igjen! 

Jeg har jobbet litt i løpet av uka og merker at det tar litt tid før hodet er helt tilbake i jobbemodus, men noe annet ville vært rart etter å ha holdt på med bleier og kos konstant i snart ett år. Heldigvis har jeg begynt å få litt idéer til ting jeg ønsker å gjøre neste skoleår og forhåpentligvis får jeg satt i gang med forberedelsene i løpet av neste uke. Avspasering og sommerferie kan bare gå og legge seg, her skal det jobbes! Jeg hater å gjøre ting halvveis (selv om det skjer alt for ofte) og skal virkelig gjøre mitt for at de håpefulle små får en fin start på skoletiden. Kanskje jeg skal dele noe av det her etter hvert som jeg blir ferdig? Litt motivasjon for meg selv, samtidig som noen av dere som kan dra med dere et tips eller to? :)

Nei, nå har det vært nok småprat fra meg, vi snakkes i løpet av helgen! 

0 Kommentarer skjul

Skriv en ny kommentar

Om meg

Søk i bloggen

KategorierArkiv
Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits