lone kristine

www.lonekristine.blogg.no

Rett på snørra 20.06.2016

I går kom dagen vi har ventet på: A gikk rett på snørra og fikk sin første skade.

Han sitter aldri i ro og er overalt hele tiden, noe som til tider kan være ganske så slitsomt for både store og små. Det er selvfølgelig bare fint og flott at han er nysgjerrig og ønsker å utforske alt rundt seg, men noen ganger går det litt unna i svingene. Ikke nok med at han krabber i racerfart, han skal også reise seg opp hele tiden. Alt fra TV-bord til stoler, skuffer og vegger fungerer utmerket som støtte og det har ikke blitt rent lite knall og fall, selv om vi er hakk i hel. I tillegg har han blitt veldig glad i å leke med DUPLO-klosser og har stort sett med seg en kloss eller to når han farter rundt. I går klarte han altså å falle rett på klossen han hadde i hånda, som resulterte i livets første kutt og strips over øyebrynet. Vi har hele tiden sagt at vi kommer til å få nok å gjøre med lille nysgjerrigper, dette er garantert ikke siste gangen han overvurderer seg selv.

Han har blitt veldig flink til å stå og har stått midt på gulvet uten støtte flere ganger, men han er på ingen måte så stødig som han tror selv. Litt knall og fall er greit, men jeg håper vi slipper unna så alt for mange skader. Har en følelse av at barnehagen ikke kommer til å ringe bare én gang for å be oss hente en liten gutt som har gått på en smell...

Nå har han heldigvis tatt seg tid til å roe ned og nyte en liten lur, og jeg lurer nesten på om jeg skal slenge meg på senga og slappe av litt jeg også. Det tar på å fly etter han hele dagen, jeg kjenner det skal bli godt å ha resten av sommeren sammen alle tre. Fra onsdag denne uken og fram til august skal vi kose oss sammen og nyte dagene før det blir full fart med jobb og barnehage til høsten. Tenk at vi snart har en barnehagegutt, og ikke minste en ettåring!

 

Har du også et barn som flyr på snørra en gang i mellom, eller går det stort sett stille og rolig for seg?

0 Kommentarer skjul

Skriv en ny kommentar

Om meg

Søk i bloggen

KategorierArkiv
Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits