lone kristine

www.lonekristine.blogg.no

Dilla på kubb 14.06.2016

God kveld i stua! 

Nå sitter jeg ute og koser meg i den deilige sommervarmen som plutselig kom utover dagen, nå var det utrolig deilig med en sånn dag igjen. Dagen har bare sust avgårde med besøk i barnehagen og lunsj med en venninne, som utviklet seg til grilling og utekos med store og små utover ettermiddagen. Barnehagebesøket gikk så fint og lille storkoste seg med alle lekene og de andre barna. Jeg tror han kommer til å få det veldig fint der! Det blir fint for han å tilbringe dagene sammen med andre barn i full aktivitet, jeg tror han kjeder seg litt når det bare er oss to hjemme på dagtid hver dag. Selv om vi leker og koser oss ser jeg hvordan han lyser opp så fort det kommer andre barn. En sosial, liten fyr. 


Han her altså <3

Vi har fått helt dilla på Kubb og spilte videre etter at gjestene hadde gått og minsten var i senga. Helt greit at han sovner et sted mellom halv syv og syv, da får vi voksne litt kveld sammen vi også. De to siste kveldene har han sovnet uten tull og i natt våknet han ikke før fem, fikk en flaske og sov videre til nærmere åtte. SÅ DEILIG! Tviler på at det kommer til å vare, men jeg kan leve lenge på en sånn natt. 

Resten av kvelden skal jeg gjøre minst mulig (bortsett fra å sette på maskiner og rydde, selvfølgelig...) og bare kose meg ute i varmen. Egentlig har jeg mest lyst til å spille Kubb, men det funker litt dårlig alene.. Haha! Satser på at kjæresten blir ferdig med jobbingen etter hvert, så vi kan fortsette der vi slapp. Avhengig, much? Det er jo så koselig å gjøre noe sammen!

Pleier du å spille noen utespill, har du noen å anbefale? :)

2 Kommentarer skjul

Oslofru

14.06.2016 kl. 21:17
Hihi så sött bilde :D

lonekristine

20.06.2016 kl. 10:40
Oslofru: takk for det! :D hihi

Skriv en ny kommentar

Om meg

Søk i bloggen

KategorierArkiv
Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits