lone kristine

www.lonekristine.blogg.no

Ikke lenge igjen! 13.06.2016

Etter en helg som jeg rett og slett ikke vet hvor det ble av, passer det veldig fint med en rolig dag hjemme.

Plutselig var helgen over og en ny uke i gang, tiden går så fort! Neste uke er jeg faktisk ferdig med permisjonstiden og det føles helt merkelig. Heldigvis er arbeidsåret for lærere lagt opp slik at vi har avspasering og ferie når elevene har fri, derfor er det ikke fullt kjør med en gang. Jeg får enda litt tid til å kose meg hjemme med lillegutt, men resten av sommeren blir det sammen med far i huset også. Tenk at vi skal få kose oss hjemme alle tre, det blir så fint!

Selv om jeg egentlig går rett inn i avspasering er planen å bruke litt tid på jobb likevel. Til høsten blir det nye utfordringer og jeg liker dårlig å gjøre ting halvveis. Derfor skal jeg planlegge og forberede en del småting, i tillegg til å lese meg opp på litt forskjellige områder. Gode opplegg krever planlegging og jeg begynner å få en del idéer jeg håper å få tatt i bruk. Da er det bare å kjøre på litt nå, så jeg slipper å slite meg helt ut når høsten kommer. Lærerhodet må tilbake på plass og jeg kjenner det skal bli godt å tenke på annet enn bleier og klesvask hele døgnet.

Nå skal jeg roe ned på sofaen et par minutter til og nyte stillheten mens lille sover ute i vogna. Måtte han sove lenge, dagene starter nemlig rundt 05:30 for tiden.. Slitsomt for både store og små!

2 Kommentarer skjul

lisarorvik

13.06.2016 kl. 11:09
Så deilig med en rolig dag hjemme, nydelig bilde :)

lonekristine

14.06.2016 kl. 20:42
lisarorvik: Takk for det! :D Jeg elsker rolige dager hjemme :)

Skriv en ny kommentar

Om meg

Søk i bloggen

KategorierArkiv
Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits