lone kristine

www.lonekristine.blogg.no

Snart tilbake! 07.06.2016

Når solen skinner og tiden forsvinner utendørs, kjenner jeg at skrivelysten blir litt borte. I tillegg er mini så innmari aktiv om dagen og sliter ut både små og store. En gutt som kommer til å storkose seg i barnehagen, det er helt sikkert!

En som kosa seg med vannmelon her om dagen. Se. På. De. Øya!

Ellers har jeg vært litt på jobb de siste dagene og kjenner at det skal bli godt å komme tilbake for fullt til høsten. Jeg er så heldig at jeg går rett fra permisjon og inn i avspasering, som igjen går raka vegen til ferie i juli. Ganske så greit å få barn i august når man jobber som lærer! Nå er det faktisk under to måneder til barnehagestart og i morgen er det nøyaktig to måneder til lille har sin første bursdag. Det siste året har virkelig gått unna og det er så stas å se hvordan A har utviklet seg. En aktiv skravlegutt og sjarmør som elsker oppmerksomhet og andre mennesker. Verdens flotteste gullgutt!

I morgen er det opp og hoppe tidlig igjen, klar for siste førskoledag med de søte små som begynner på skolen til høsten. Jeg har allerede funnet senga og tenkte jeg skulle slappe av litt med noen episoder av et eller annet før jeg tar kvelden. Verdens beste kjæreste kom akkurat inn med druer og flaxlodd, og jeg så for meg livet som millionær et lite øyeblikk. Men neida. Jeg kunne ikke vunnet en liten tusing, liksom? Det meste jeg har vunnet er 500kr tror jeg, men det blir jo bare borte i dragsuget.

Sånn går no dagan, men jeg håper skrivelysten finner veien tilbake snart. Jeg har så mange halvferdige innlegg om det ene og det andre som jeg gjerne skulle ha publisert, men det er en fordel å finne litt glede i å skrive de ferdig. Satser på å være back on track veldig snart!

0 Kommentarer skjul

Skriv en ny kommentar

Om meg

Søk i bloggen

KategorierArkiv
Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits