lone kristine

www.lonekristine.blogg.no

Sunny days 31.05.2016

Jeg vet det er fryktelig kjedelig å lese om været, men hallo! Hvor kom denne sommervarmen fra?

I går tittet plutselig solen fram og skapte sommerstemning som aldri før. Bare armer og bein badet i sol og minsten lekte og koste seg i skyggen. Jeg lurer på om jeg bare skal flytte ut på verandaen så lenge varmen holder seg, det er jo så fantastisk deilig. Ekstra deilig er det at det ikke bare er solen som varmer, det er faktisk varme i lufta også.

Sånn går det når mamma vil ta koselig bilde og A har andre planer. Haha! Nå har han fått skikkelig dreisen på krabbingen også og prøver så godt han kan å stikke av med jevne mellomrom. Stikke av som i å forsvinne inn når mamma vil være ute i sola. Plutselig blir alt inne så veldig spennende når det er meningen at vi skal være ute.

Mammapermisjon er helt innafor om dagen og har allerede flyttet ut, klare for enda en fin dag utendørs. I år skal jeg klare å få litt farge på kroppen, så da er det bare å være ute så mye som mulig. Jeg får sjelden noe annet enn rød kropp som går tilbake til å bli like blek som den var før, men i år har jeg gått til innkjøp av nye solprodukter og håper det hjelper litt. Tommel opp for produkter som tar vare på huden!

0 Kommentarer skjul

Skriv en ny kommentar

Om meg

Søk i bloggen

KategorierArkiv
Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits