lone kristine

www.lonekristine.blogg.no

En fin helg med fine familien 29.05.2016

Dette har vært en kjempefin helg med den lille familien min og nå er jeg så klar for sol og sommer! 

Vi har endelig fått ordnet teppe ute på verandaen og sandkassa til A har kommet på plass. Gjett om han storkoste seg! Smokken er fin å ha, så slipper vi forhåpentligvis alt for mye sand i munnen... Haha! Selv om vi bor i ny leilighet som i teorien ikke skal føre med seg så mye arbeid, har vi absolutt nok å bruke tiden på framover. Da vi endelig hadde fått på plass teppe på verandaen og minsten fikk romstere rundt, innså vi hvor upraktisk det er med åpningen ut mot gresset. Så nå må vi lage port i nærmeste framtid, så vi slipper å fly rundt etter han. Noen ganger kan det være fint å bare la han farte rundt uten å fotfølge han, og med tanke på at han klatrer på alt mulig er det like greit å få på plass en solid sperring. 


Liten gutt som koser seg, så stas med sand!

I dag gjorde vi som så alt for mange andre - vi tok turen til Nordby for å handle. Fryktelig urutinert å dra til Sverige på en søndag, men noen ganger må det bare bli sånn. A synes det er kjempekult å se på alle menneskene og glemte helt at han egentlig begynte å bli sulten. Helt til vi kom til bilen, selvfølgelig. Først etter jeg ble mamma har jeg innsett hvor utrolig praktisk det er med disse smootieposene. Enda kjekkere er det nå som han har funnet ut hvordan han spiser fra den uten at vi må gi med skje, neste steg blir å holde den selv. Ser for meg smoothie overalt, men vi får vel starte med halvfull pose. Morsomt å se hvor fort han lærer! Må bare skryte litt av han, lille sjarmøren vår.


Mamma og A venter på at pappa skal bli ferdig i prøverommet...

Nå skal jeg titte litt rundt og se om jeg finner gode tilbud til barnehagestart, greit å ikke sitte med alt rett før han begynner i august. Noen som har tips til hvor jeg finner slitesterke klær som ikke koster en formue? :)

0 Kommentarer skjul

Skriv en ny kommentar

Om meg

Søk i bloggen

KategorierArkiv
Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits