lone kristine

www.lonekristine.blogg.no

Our new corner 27.05.2016

Etter flere dager med totalt kaos i stue og kjøkken er vi endelig ferdig! Det skal sies at ingen av oss er så veldig handy, i tillegg skal det gjøres etter jobb og før lille sovner.

Denne plassen har bare vært full av rot og kaos, men endelig fikk vi ordnet en fin løsning her også! Idéen fikk vi egentlig da vi var en tur innom naboen for litt siden og vi fant fort ut at vi ønsket noe liknende selv. Det er stort sett jeg som kommer til å sitte der med jobb eller blogg, så vi går for én barstol i første omgang. Jeg har vært på leting etter en fresh og rimelig barstol en liten stund nå og finner ingen som kan matche denne i pris eller farge.

Jeg er så lei av at alt skal være svart eller hvitt, så nå blir det knallgul barstol. Det kommer til å bli så fint! Vi er så glad i farger og prøver å bli flinkere til å bruke farger i leiligheten. Egentlig kunne jeg tenke meg å handle andre steder enn IKEA, men så finner jeg jo så mye fint der! I tillegg koster det ikke en formue å fornye litt, det finnes så utrolig mye annet å bruke pengene på. Så nå må jeg bare komme meg til IKEA i nærmeste framtid, skulle helst hatt den i går!

Hva synes du om den lille kroken vår? :)

Nå skal jeg lene meg tilbake og nyte en kveld alene på sofaen. Smeltet sjokolade og frukt står på menyen i kveld, finnes det egentlig noe bedre? I think not. Kos dere videre og nyt fredagskvelden!

4 Kommentarer skjul

Pernille

27.05.2016 kl. 20:02
Så fint det ble, og veldig lekkert med litt farger :) Ønsker deg en fin kveld, og riktig god helg!

lonekristine

29.05.2016 kl. 21:59
Pernille: Takk for det! Ja, synes det gjør seg med litt farger :) Håper du har hatt en fin helg!

ida

27.05.2016 kl. 22:41
det ser i alle fall rålekkert ut! kjekt å prøve ut litt nye friske farger :D <3

lonekristine

29.05.2016 kl. 21:59
ida: Tusen takk for det! :D Ja, jeg tror det blir bra!

Skriv en ny kommentar

Om meg

Søk i bloggen

KategorierArkiv
Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits