lone kristine

www.lonekristine.blogg.no

Min Yoghurt 22.05.2016

Sponset produkt / testpilot

For en tid tilbake meldte jeg interessen som testpilot for Nestlé "Min Yoghurt" hos Smartson. Da vi kom hjem fra ferie skjønte jeg lite av hentelappen fra posten - jeg hadde da ikke bestilt noe? Gjett om jeg ble glad da jeg så innholdet i pakken! De som kjenner meg vet at jeg ELSKER å få ting gratis, så dette var jo rene julaften.

Nestlé Min Yoghurt er for barn fra 6 mnd. Om du ønsker å gi dette til barnet ditt før de er 10 mnd, som er da det er anbefalt å begynne smått med melk i mat eller litt yoghurt, må være opp til hver enkelt. Jeg tenker at en liten smak av yoghurt her og der ikke er nok til å fylle magen til fordel for annen mat og heller ikke hemmer jernopptaket. Forskjell på en liten smak en gang i mellom og hver eneste dag. Nå som A er over 9 mnd tenker jeg at det ikke er noe problem å la han smake, det er jo ikke sånn at den store forandringen skjer på dagen han blir 10 mnd.

Uansett, lille har fått smake og han ELSKER de! Armer og bein flyr og større smil skal du lete lenge etter. Posene er veldig kjekke og kan lagres et døgn i kjøleskap etter åpning. På den måten kan de små spise litt av gangen, eventuelt som dessert eller sammen med et brødmåltid. Alt med måte, tenker jeg. Vi øvde også på å spise rett fra posen, men det ser ut som vi skal fortsette med skje litt til. Plutselig får han det til, men enn så lenge er det bare kjempemoro å få den i munnen. Hihi, lille vakre!

Har dere prøvd noen av disse? Hva synes de små? :)

#nestle #minyoghurt #smartson #testpilot

2 Kommentarer skjul

Emma

22.05.2016 kl. 13:38
Ha ein fin dag:))

lonekristine

22.05.2016 kl. 14:09
Emma: Takk, det samme, Emma! :)

Skriv en ny kommentar

Om meg

Søk i bloggen

KategorierArkiv
Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits