lone kristine

www.lonekristine.blogg.no

Pollenallergi - den tid er forbi! 19.05.2016

Før vi reiste på ferie for snart to uker siden, slet jeg med rennende og tett nese om hverandre, i tillegg til kløende og rennende øyne. Tanken om at jeg muligens dro med meg en pollenallergi da jeg gikk gravid i fjor slo meg et lite sekund, før jeg innså at det stort sett forekom på kveldstid. Hadde det vært pollenallergi ville jeg vel reagert hele dagen? Eller?

Etter en uke på ferie uten så mye som et tegn til plagsomme øyne eller nese, glemte jeg hele greia. Et døgn etter at vi kom hjem våknet jeg med pottetett nese og øyne som rant som en foss. Linsene måtte erstattes med briller og det hele føltes ganske håpløst - helt til jeg innså at jeg ikke hadde tatt morgendrinken min. Etter siste slurk oppdaget jeg at jeg plutselig kunne puste gjennom nesen igjen og øynene hadde sluttet å renne. Etter fem minutter var alt tilbake til normalen og bitene falt på plass. Grunnen til at jeg merket dette på kvelden i dagene før vi dro var rett og slett at effekten begynte å forsvinne. Jeg drikker ett glass med favoritten på morgenen og en annen favoritt litt utover dagen, de dagene jeg føler behov for litt ekstra energi eller rett og slett har lyst på noe annet enn vann.

Når jeg tenker tilbake ser jeg absolutt sammenheng mellom tett nese og ett eller to glass i løpet av dagen. Tenk at noe så enkelt kan løse et problem som for mange er så fryktelig stort! I fjor prøvde jeg å bortforklare det ved å fortelle meg selv at det var graviditeten som serverte meg rennende nese, men jeg skjønner jo nå at pollen hadde skylda.

Jeg har tidligere fortalt folk at jeg har løsningen for de med pollenallergi, men har ikke selv kunne forklare hvordan det fungerer. Etter å plutselig ha blitt pollenallergiker selv, ser jeg absolutt hvor mye dette kan øke livskvaliteten til andre som er plaget. Sta som jeg er nekter jeg å dytte i meg reseptbelagte piller eller annet snask som skal fungere, jeg har jo faktisk verdens beste produkter stående på kjøkkenet fra før. Rene produkter som alle kan få glede av, ikke bare allergikere. Jeg kommer aldri til å slutte å bli overrasket over alt som kan løses med noen glass om dagen.

Lurer du på om dette kan være noe for deg? Let me know!

Simple. Successful. Experience results.

2 Kommentarer skjul

Gro Enger

19.05.2016 kl. 20:59
Nå har jeg lest tre ganger, men klarer ikke å lese HVA det er du drikker ????

lonekristine

19.05.2016 kl. 21:05
Gro Enger: Hei Gro! Det er rett og slett vitaminer og mineraler, satt sammen på en måte som gjør at kroppen tar opp akkurat det den trenger. Med et opptak på 98% er det helt unikt, i tillegg smaker det kjempegodt! Har merket stor forskjell på kroppen de 2,5 årene jeg har brukt dette og kommer til å fortsette livet ut. Helt fantastiske produkter!

Skriv en ny kommentar

Om meg

Søk i bloggen

KategorierArkiv
Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits