lone kristine

www.lonekristine.blogg.no

Ønsker meg grønne fingre til jul 16.05.2016

Turen gikk ut for å kjøpe blomster i dag og vi endte opp på et lokalt gartneri hvor alt kostet minst halve prisen av hva det ville gjort hos Plantasjen. Alltid deilig å spare penger på noe som uansett skulle kjøpes inn!

Jeg har virkelig ikke peiling på blomster og kommer nok til å ta knekken på disse også. Forhåpentligvis holder de seg såpass lenge at folk rekker å se at vi har hatt blomster i år. Det bare faller seg ikke naturlig for meg å vanne blomster med jevne mellomrom, jeg har en tendens til å glemme hele greia. Tenk om de hadde vannet seg selv! Det hadde vært noe. Ønsketenkning er lov, vel?

Jeg synes det ble ganske fint med litt blomster på veggen, ble liksom litt koseligere med en gang. Vi har sittet ute i flere timer i dag og det har vært så deilig! Tror faktisk jeg har fått litt farge i dag også, det skader jo aldri. Brun kommer jeg nok aldri til å bli, men jeg er fornøyd så lenge det ser ut som jeg har vært i solen.

Nå skal alt ordnes klart til morgendagen før vi slenger oss på sofaen for kvelden, deilig å roe ned litt før natta og morgendagen. Lillegulls første 17. mai - det blir stas!

0 Kommentarer skjul

Skriv en ny kommentar

Om meg

Søk i bloggen

KategorierArkiv
Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits