lone kristine

www.lonekristine.blogg.no

Borte bra, men hjemme best 16.05.2016

En uke borte fra det meste av sosiale medier har gjort godt, men nå er jeg klar for å komme tilbake! 

Den siste uken har vi kosa oss masse på vår første ordentlige familieferie. Store og små har hatt det så fint og reising med en liten krabat gikk mye bedre enn vi hadde sett for oss. Det skal sies at A sjelden gjør noe ut av seg annet enn å bable og oppføre seg som om han har mark i rompa, og denne uken var inget unntak. Han elsket å sitte i den nye vogna og sov like godt i den som i seng eller større vogn. I tillegg er den så lett og fin, jeg er så utrolig glad for at vi valgte å gå til innkjøp av den. Anbefaler absolutt Babyzen Yoyo+ på det varmeste! Kan fortelle litt om den i et innlegg senere, hvis det er interesse for det? 

Været kunne absolutt vært bedre, men vi hadde kjempefine dager likevel. Vi ble kjent med to norske familier som vi var en del sammen med i løpet av uken og det var så koselig! Store og små gleder seg masse til å møtes igjen om ikke så alt for lenge. Ellers slappet vi av for det meste og nøt solen når den tittet frem. Den skinte nok mer hjemme i Norge enn den gjorde på Mallorca, men det er det umulig å forutse når reisen bestilles i februar.. Det største målet med turen var egentlig å se hvordan vi taklet å reise med et lite troll og det gikk jo kjempefint. En stor bonus å få nye venner på toppen av det hele, bedre kan det ikke bli! Vi kommer definitivt til å reise på familieferie flere ganger og gleder oss til å oppleve nye steder. 

Ellers er jeg veldig klar for å få gjort verandaen klar for sommeren og vurderer en tur til Plantasjen i løpet av dagen, selv om jeg synes det er litt fyfy å handle på dager som dette.. Til mitt forsvar har jeg vært bortreist en uke, så jeg er litt unnskyldt. Eller? Uansett er det veldig deilig å være hjemme igjen, med eller uten sommerklar veranda.

Ønsker dere alle en super 17.mai-feiring i morgen, spis masse is og kos dere! :D

4 Kommentarer skjul

Elise

16.05.2016 kl. 11:36
Velkommen hjem :) god feiring i morgen!:

lonekristine

16.05.2016 kl. 17:58
Elise: Tusen takk for det, og takk det samme! 17. mai er jo så kost! :D

BRASSEFRUE

16.05.2016 kl. 16:06
Velkommen hjem! Vil gjerne høre mer om vogna:) Jeg tror ikke plantasjen er oppe i dag. Er jo pinse! :)

lonekristine

16.05.2016 kl. 17:58
BRASSEFRUE: Takk for det! Plantasjen var åpen (er jo åpent samme hva der :-p), men endte opp på Ileby ved Veum sykehus, mye billigere! :D Så bra, da blir det et vogninnlegg etter hvert :)

Skriv en ny kommentar

Om meg

Søk i bloggen

KategorierArkiv
Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits