lone kristine

www.lonekristine.blogg.no

Blue sky 08.05.2016

Det er så deilig å være på ferie uten stress og mas! Rolige dager passer oss helt perfekt akkurat nå.

Solen tittet fram i dag også, og vi koste oss i solsteiken fram til lunsj. Etter lunsj hadde skyene funnet veien og siden har det vært relativt grått. A storkoser seg og selv om været kanskje er litt kjipt, er det midt i blinken for han. Det er også begrenset hvor lenge vi klarer å aktivisere han ved solsengene, han vil jo gjerne være overalt og helst sammen med de store barna. Sitter med de største øynene og viser med hele seg at han gjerne skulle tatt bomba ut i bassenget han også. Haha!

Ellers er planen en tur inn til Palma på onsdag for å titte og shoppe litt, det blir bra! Håper solen fortsetter å titte fram de nærmeste dagene, nå når vi først har kommet oss på ferie. I følge de som jobber her pleier det aldri å være så dårlig vær på denne tiden av året og det har vært knallvær hele vinteren og fram til nå. Selvfølgelig. Det er bare sånn vår flaks fungerer, det er alltid et eller annet.

Været kan vi dessverre ikke få gjort noe med, så her er det bare å finne annet å gjøre enn å steke i sola. Ferie er det jo uansett og det er så fint!

2 Kommentarer skjul

lisarorvik

08.05.2016 kl. 18:04
Så herlig, kos deg masse :) (Ukens blogg konkurranse på min blogg nå, bli gjerne med)

lonekristine

08.05.2016 kl. 18:41
lisarorvik: takk for det! :) Jeg skal ta en titt!

Skriv en ny kommentar

Om meg

Søk i bloggen

KategorierArkiv
Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits