lone kristine

www.lonekristine.blogg.no

Da er vi på plass! 07.05.2016

I natt kom vi endelig fram til hotellet etter en fullstendig smertefri reise. Minsten har vært helt eksemplarisk og vi er så stolte at vi holder på å sprekke! Han fikk en liten seng til å henge på veggen foran oss og det var så deilig å kunne spise uten han på fanget. Absolutt verdt pengene det kostet å reservere plassene, anbefales til alle som reiser med babyer. A er 9 måneder og passet akkurat oppi, så den hadde ikke passet om vi hadde reist en måned senere.

Hotellet er veldig fint og rommet er helt fantastisk. Det er enda mer barnevennlig her enn det er hjemme.. Haha! Stikkontakter, dører, skuffer og spisse kanter er sikret, så A kan egentlig surre rundt som han vil. Så deilig!

Verandaen er også kjempefin, men den får jeg ikke vist bilder av enda fordi det REGNER. Bøtter ned, blir vel mer riktig. Det er meldt litt grått vær noen dager når vi er her, men det får da finnes grenser... Full sol hjemme og full sol her når vi drar hjem igjen, akkurat vår flaks! Men det blir hva vi gjør det til, så i dag tar vi det med ro og kommer oss etter reisingen i går, eller rettere sagt i natt. I morgen er det i det minste meldt opphold, så da skal vi utforske området rundt her og finne ut hva vi vil gjøre resten av uka.

Dette er en av to dager vi ikke har inkludert mat, så vi får ta turen ut og finne oss litt lunsj etter hvert. Frokosten var veldig bra, så vi satser på at resten av måltidene vi har her er like bra. Vi snakkes senere, nyt dagen!

0 Kommentarer skjul

Skriv en ny kommentar

Om meg

Søk i bloggen

KategorierArkiv
Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits