lone kristine

www.lonekristine.blogg.no

Et lite livstegn fra frøken trøtt 05.05.2016

Endelig har jeg tid til en rask oppdatering! 

Den siste uken har rett og slett bare blitt borte, ca null søvn har en tendens til å gi den effekten. Dagene bare flyter sammen og brått er du usikker på hvilken dag eller tid på døgnet det egentlig er. Vi har vært så utrolig bortskjemt med en baby med godt sovehjerte, da blir det liksom litt ekstra slitsomt i de periodene hvor rutinene blir helt borte. Denne gangen har det vært kombinasjonen snørrete nese, hoste og tenner på vei. På det verste var jeg ute på trilletur klokken ett om natten, forhåpentligvis første og siste gang. Urolig baby som ikke blir komfortabel i noen som helst stilling er fryktelig slitsomt i lengden. 

Merkelig hvordan alt blir tilgitt så fort, han er jo så søt! Haha. Klarte faktisk å få tatt et bilde hvor det er mulig å se antydninger til tennene som er på vei opp, endelig kommer tennene hos denne gutten også. De har fortsatt ikke kommet gjennom, så vi lever i spenning og lurer på hva som venter oss i nærmeste framtid.. 

I tillegg til lite søvn, hovne øyne og alt for mange smekker, har vi også pakket og gjort oss klare til årets sydenferie! I morgen går turen til Mallorca og vi skal endelig begi oss ut på vår første familieferie. Vi er veldig spent på hvordan både reise og opphold blir for alle tre, men vi hopper i det og håper på det beste. Det har jo gått veldig fint når vi har vært på helgetur. Selv om det ikke er meldt det flotteste været er jeg helt sikker på at vi kommer til å kose oss masse. Med tanke på at det er As første tur til varmen er det helt greit at det ikke er stekende sol og varme hele tiden. Vi reiser med Ving og skal bo i en liten leilighet som heter "Happy Baby", jeg kan komme tilbake til hva det betyr en annen dag, men kort fortalt er det tilrettelagt for familier som reiser med små barn. 

Kilde

Det blir ikke feil med en uke her, kjenner jeg! Nå skal jeg straks komme meg i seng og lade opp til morgendagen. Lille har forflyttet seg rundt hele senga siden han la seg for noen timer siden, så jeg er veldig spent på hvordan natten blir. Forhåpentligvis trenger han også å ta igjen litt søvn, fingers crossed! 

0 Kommentarer skjul

Skriv en ny kommentar

Om meg

Søk i bloggen

KategorierArkiv
Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits