lone kristine

www.lonekristine.blogg.no

Heldigvis er du så søt 29.04.2016

Jeg lurer på hvor mange timer jeg har sovet i natt, sånn egentlig?

Snart 9 måneder uten skikkelig god nattesøvn begynner å sette sine spor. For jeg er ikke trøtt på dagtid, da går det stort sett veldig fint. Problemet kommer når det er opp og hoppe for flaske en eller annen gang i løpet av natten. Opp av senga, flaske i micro, helle i melkepulver, en liten dæsj malt og riste på vei tilbake. Jeg klager ikke på å sitte i godstolen med verdens vakreste på fanget, det er jo bare kjempekost. Det som ikke er like kost er når flaska fungerer som en batterilader og den lille kroppen fylles med energi, framfor å bli døsig og klar for å sove igjen. I natt var en sånn natt.

Etter en liten evighet med turer fram og tilbake mellom soverommene for å legge ned et lite troll som skrur på lyset sitt, er det lett at det ender med tre i den store senga. Føtter og hender overalt, jeg er overbevist om at jeg kan finne bittesmå kloremerker flere steder på kroppen. Selv om det er koselig med en liten gullgutt i senga er det faktisk fryktelig slitsomt når klokka ikke er mer enn 03:30. Heldigvis for han er han så søt at det er umulig å bli skikkelig irritert. Haha!

En stykk veldig søt og veldig fornøyd gutt som koser seg i lekegrinda, så mamma får slappet av et par minutter. Han elsker å leke der og det er så deilig! Perfekt for både liten og stor. Nå er det på tide å få i seg litt frokost her, var egentlig sulten når jeg lå våken midt på natta.. Tenk at det er fredag allerede, helg er aldri feil! :D

Det var mange som tittet innom gårsdagens innlegg og jeg ser at jeg må lage flere slike i tiden framover. I kveld er det også på tide å titte innom, da kommer det et lite tips til deg som skal handle regntøy til barna og kunne tenke deg å spare litt penger! :)

0 Kommentarer skjul

Skriv en ny kommentar

Om meg

Søk i bloggen

KategorierArkiv
Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits