lone kristine

www.lonekristine.blogg.no

25% og fri frakt hos Reima 29.04.2016

Annonse

Vi har enda ikke gått til innkjøp av så alt for mye yttertøy til minsten, men nå er det ikke lenge til vi må tenke på barnehagetøy. Jeg har hørt mye fint om Reima og tenkte jeg skulle tipse dere lesere om et supert tilbud de har akkurat nå.

Til og med i morgen, 30.04.16, får du gratis frakt når du bestiller fra Reima.com. Dersom du er medlem i Reima Club får du i tillegg 25% rabatt på alt regntøy og regntilbehør (gjelder ordinære priser og kan ikke kombineres med andre rabatter). Det er jo en helt super rabatt som faktisk blir merkbar og prisene er veldig bra fra før, synes jeg. En del varer er allerede nedsatt, så det er absolutt muligheter for å gjøre et godt kjøp.De har faktisk regntøy fra størrelse 74, så her er det mulig å finne klær som passer til aktive barn i alle aldre. I tillegg synes jeg de har innmari freshe farger og mønster på regntøyet! Det er så lett å gå for mørke farger, men barna blir strengt talt synligere jo mer farger de har på klærne. Jeg kjenner jeg gleder meg litt til å handle yttertøy til A framover - det finnes jo så mye fint! 

Dersom du ikke er medlem av Club Reima allerede, kan du melde deg inn ved å klikke på Logg inn/Registrer øverst i høyre hjørne HER og bruk rabattkoden NORCLUBAPRIL16 for å få 25% avslag.

#mamma #mammablogg #foreldre #barn #tilbud #rabatt #reima #klær #shopping #barnehage

2 Kommentarer skjul

Thea

29.04.2016 kl. 17:22
Så ut som de hadde mye fint! Nytt innlegg på bloggen min, med bilder av den sykeste bursdagsgava:-D ha en fin helg videre:-)

lonekristine

29.04.2016 kl. 18:37
Thea: Ja, synes det ser sånn ut selv! :D Moro, jeg skal ta en titt! :)

Skriv en ny kommentar

Om meg

Søk i bloggen

KategorierArkiv
Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits