lone kristine

www.lonekristine.blogg.no

Among the clouds 26.04.2016

Rommet til A begynner sånn smått å komme i orden, det mangler bare noen få (les: mange) ting før alt er på plass. Jeg tror det kommer til å bli veldig fint til slutt!

Da jeg var innom Søstrene Grene for å kjøpe litt stæsj til verandaen, fant jeg noen kjempesøte luftballonger som passet perfekt på rommet hans. De passet enda bedre da jeg oppdaget prisen på hele 35kr. Jeg elsker små gleder som dette! Ikke så mye som skal til for å glede denne jenta, altså.

Jeg ser nå at bildet kanskje ikke er det beste, men sånn ble det. Alt henger i god høyde over senga, hvis ikke blir han stående med lange armer for å rekke opp. Jeg vet vi har flere skyer ett eller annet sted, men jeg klarer ikke å finne de.. Sånn passe irriterende når jeg synes det mangler et par.

Veldig fornøyd med å få inn litt farge på rommet hans også, det kan bli litt mye blått og hvitt, med et hint av grått. Jeg håper vi får på plass en hylle snart også, det står på lista over ting som skal gjøres framover. "Lone gjør ting hun ikke kan"-lista blir bare lenger og lenger, men så viser det seg faktisk at jeg kan ganske mye, så lenge vilja er tilstede. Planen er egentlig å få laget en hylle som er lik en jeg fant hos en nettbutikk for en tid tilbake! Jeg nekter nemlig å betale langt over 1000kr for noe vi egentlig kan få til selv. Jeg er veldig glad i lettvinte løsninger og betaler gjerne litt ekstra for å få det sånn jeg vil, men et sted går faktisk grensa. Med mindre jeg vinner i Lotto, da.

Håper alle har hatt en like fin tirsdag som det jeg har, nyt kvelden videre! :D

2 Kommentarer skjul

Pernille

26.04.2016 kl. 21:00
Så fine detaljer på rommet :)

lonekristine

27.04.2016 kl. 09:55
Pernille: Takk for det :) Håper det blir bra til slutt!

Skriv en ny kommentar

Om meg

Søk i bloggen

KategorierArkiv
Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits