lone kristine

www.lonekristine.blogg.no

Kosemorgen 26.04.2016

For første gang på mange måneder var jeg oppe og hoppet før gutta boys, så deilig!

Planen var å sette meg i favoritthjørnet i sofaen og nyte stillheten med God Morgen Norge og en kopp te. Jeg rakk faktisk å lage teen og sette meg til rette før minsten våknet, så jeg klager ikke! To netter på rad har han sovet hele natten gjennom, la oss håpe det fortsetter sånn. *bankibordet*

Det finnes jo faktisk ikke noe bedre enn en rolig morgen i sofakroken sammen med verdens beste gullgutt! I hvert fall ikke når han for en gangs skyld har tid til å sitte i ro og bare kose, det hører til sjeldenhetene. De siste dagene har han vært litt ekstra kosete og det er jo så... kost! Superkost.

I dag skal vi bruke formiddagen sammen med andre mammaer og babyer, før turen går videre til frisøren. Første frisørtimer til A, spent på hvordan det kommer til å gå! Han får luggen ned i øynene stakkar og jeg tørr virkelig ikke å ta saksa selv. Jeg vil helst at alle skal komme ut av dette med fingre og øyne i behold, så da er det best å dra til noen som vet hva de driver med.

Nei, nå får jeg gjøre meg ferdig. Merkelig hvordan alt går mye fortere etter at man har fått barn! Brått er det mulig å gå fra pysjen til ferdig ordnet og påkledd på maks ti minutter, uten stress. Flere som plutselig ble fryktelig effektive etter at de ble foreldre?

0 Kommentarer skjul

Skriv en ny kommentar

Om meg

Søk i bloggen

KategorierArkiv
Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits