lone kristine

www.lonekristine.blogg.no

Mrs. Always Right 25.04.2016

Dagen i dag har vær så fin! Det er så deilig når jeg føler at jeg faktisk har fått noe ut av dagen, annet enn en liten trilletur og klesvask. 

Enda bedre er det at jeg nå er på plass i sofakroken hvor jeg har planer om å tilbringe resten av kvelden. Alene i sofakroken uten tusen ting å gjøre, når skjedde det sist?! Det er utrolig deilig med litt tid for seg selv innimellom, det er noe alle trenger. Her skal jeg kose meg med frukt dyppet i sjokolade og "Fruktfest". Det var faktisk like før jeg suste rett inn i pallen med Fun Light-saft på Rema1000, det kunne jo ikke være annet enn et tegn på at jeg var nødt til å dra med meg en hjem. Den er jo så god! Vi har aldri saft, så det er litt ekstra stas når det først finnes i hus - Haha! 

Må le litt av puta jeg fikk av min kjære til jul et år, gjett hvem som stort sett vinner diskusjonene? 

Nå gleder jeg meg til å få på plass det nye salongbordet, forhåpentligvis er det i orden i løpet av uka. Bordet vi har kjøpt er egentlig en pult, så vi må bare få kappet beina før det kommer på plass. Jeg er SÅ lei bordet vi har nå, selv om jeg liker det bedre etter at det plutselig fikk marmortopp for en tid tilbake. Fort gjort ved hjelp av kontaktpapir med mønster fra Panduro, billig og fint! Ny sofa står også på ønskelisten, men det er ikke aktuelt før om en liten evighet. Hvorfor er møbler så dyrt? I don't get it. 

Nei, nå får jeg komme meg tilbake til sjokoladen og Grey's Anatomy. Går. Aldri. Lei! 

4 Kommentarer skjul

Stine

25.04.2016 kl. 21:07
Såå kos :) OG så fint dere har det!

lonekristine

25.04.2016 kl. 21:14
Stine: Synes du? Tusen takk for det! :D Ha en fin kveld! :)

Pernille

25.04.2016 kl. 21:11
Kos deg masse og og ha en fin kveld videre :)

lonekristine

25.04.2016 kl. 21:14
Pernille: Tusen takk for det, ønsker deg en fin mandagskveld! :)

Skriv en ny kommentar

Om meg

Søk i bloggen

KategorierArkiv
Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits