lone kristine

www.lonekristine.blogg.no

Aktiv baby, stresset mor 19.04.2016

De siste ukene har minsten blitt så ufattelig aktiv og alt i heimen er en potensiell fare. Hjelp!

Jeg er ingen fan av å oversikre huset og gjøre alle kanter myke som puter, men samtidig er det noen ting som stresser meg mer enn annet. Slik som TV-bordet, for eksempel. Med to plater som gjør det lett å reise seg opp, er det også to steder hvor haka og hodet kan slå seg halvt ihjel når balansen forsvinner. Bordet er ikke noe bedre det heller, gjett hvem som skal til IKEA til helgen? Jeg får helt angst av å se han klatre for å få tak i alt som er så forferdelig synlig rundt TV'en, selv om jeg sitter rett ved siden av, klar for å ta imot.

Selv lekegrinda begynner å bli utrygg. Det tar ca ti sekunder, maks, fra han blir plassert oppi til han står. Der står han og følger med på alt som skjer og han er så fornøyd med utsikten. Samtidig er den kjempehard når han mister balansen eller ikke helt vet hvordan han skal komme seg ned, og ender med å bare tippe bakover. Litt knall og fall er greit altså, så lenge han ikke slår seg skikkelig. Men plutselig en dag må det jo gå galt?

Det er viktig at han får utforske det som finnes i hans eget hjem, derfor er vi nødt til å gå til innkjøp av litt nytt. Jeg klager ikke, altså! Lite som slår en skikkelig shoppingrunde på IKEA. Samboeren er nok ikke helt enig, haha! Det skal nevnes at de planlagte innkjøpene har stått på ønskelisten en stund, men nå så vi oss nødt til å ta handleturen litt tidligere enn vi hadde tenkt. Ikke bare, bare med små i hus!

0 Kommentarer skjul

Skriv en ny kommentar

Om meg

Søk i bloggen

KategorierArkiv
Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits